Hogy tetszik nektek az Iphone 4?
Kérnétek-e Iphone 4-et karácsonyra?
De inkább arra vagyok kíváncsi, hogy nektek hogy tetszik?
Ha karácsonyra megkapom az i4-et, akkor majd meglátom. Ha nem lesz olyan csúcs-szuper telefon, mint ahogy reklámozzák én akkor is megleszek vele elégedve, mert eddig elég gyenge telóim voltak. És gondolom ez náluk 1000x jobb lesz.
Köszönöm a válaszokat!
De legalább akkor ne újonnan vedd, mert annyit nem ér. Ha meg van egy új 4-re pénzetek, akkor már inkább 4S-t vegyél használtan.
Amilyennek reklámozzák? Mikori reklámokat nézel te amúgy? 2 éve még tényleg jó volt, akkor még én is csodálkoztam, hogy milyen gyors, mert nekem is volt. De a mai piacon már nem valami acélos.
Utolsó válaszoló! :)
Eddig olyan használtakat néztünk, amik 70 és 100 ezer forint között vannak. Tehát mindenképp csak alig használtat.:)
Nem szó szerint értettem, hogy reklámozzák (pl.a tévében)hanem, hogy olyanok mondanak róla véleményt, akiknek már volt vagy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!