Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek hogy tetszik az Iphone 5?

Kinek hogy tetszik az Iphone 5?

Figyelt kérdés
Én biztosan nem cserélem le a 4s- em:)
2012. szept. 12. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
rókabőr
2012. szept. 12. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Az apple fanok többsége biztos oda lesz érte,a kritikusok meg csak a hibákat keresik benne.Nekem viszont semmi bajom vele csak annyi hogy túl drága.
2012. szept. 12. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
nemtom mennyi lesz itthon, de szerintem nagyon gáz. szerintem az igazi fanok is a szívük mélyén jóval többre számítottak...nekem elég, hogy van egy iPhone 4-em, és nem vagyok fan, csak használom..ennyi :D biztos nem költenék ilyesmire...4s is bőven elég...ez annál csak gyorsabb meg nagyobb..lényeg itt van.
2012. szept. 12. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Semmi meglepő. Papírforma szerint az 5S-nek kell hozni valami ugrást. :)

Nekem tetszik a matt hátlapja..és ööö ennyi. Szép telefon lett, de semmi váratlan vagy izgalmas újdonság. Ha nem szivárogtattak volna akkor se lett volna. Ha iPhon tulaj lennék és lenne 4-em valószínűleg, ha 4S-em akkor biztosan nem váltanék :)

Örültem volna neki ha egy mérsékelten ütés és vízálló tulajdonsággal vértezték volna fel az 5-öt az androidok után. A gyakorlat majd megvillantja úgyis, hogy mit hoztak ki az aksiból szerintem maradt amilyen volt.

Ez egy ilyen telefon és mivel ez a platform nincs elkényeztetve készülékvariánsokkal úgy mint a másik, egyszerűen már most jól teljesít a készülék. A márka ereje pedig még simán elviselne két-három ilyen üres, csupán a meglévő teljesítménynövelését célzó, bejelentést.

2012. szept. 12. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik.Mondjuk a 4/4S szebb.Ha majd úgy hozza az anyagai helyzetem váltok.Egy iPhone 4-em van.Persze nem adom el 4-et.Még nézni is jó..
2012. szept. 12. 23:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is szebb:) és szerintem annyival nem lett jobb hogy most rohanjunk cserélni. És a külseje... hát nem tudom.

Köszönöm a válaszokat

2012. szept. 13. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem tetszik,nincs vele bajom,csak az ára...de ha iphone 4-em vagy 4s-em lenne akkor biztos nm cserélném le
2012. szept. 13. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Én csalódtam benne. 1 Hete a Nokia mutatta be 2 új Lumiáját...és én akkor azt mondtam (WP fan létemre), hogy az Apple most röhög rajtuk(hiszen egy halott telefont mutatott be a Nokia, amin rendszer nem volt és csaltak a kamera ügyben), és hogy úgyis ütni fog az i5..de nem. Csalódtam benne, hogy jóformán megnövelték és 2x gyorsították...

Valahol olvastam, hogy valaki azt mondta, hogy ha ma Steve Jobs élne, akkor nem lenne boldog. Nos igaza van akár ki is mondta ezt. Nem okozott meglepit, pedig az Apple részvényei ismét az egekben jártak...a bemutatás után kicsit zuhantak is....am arra vezethető vissza, hogy nem csak én, hanem sokan...nagyon sokan "csalódtak".

2012. szept. 13. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
#SwitchToNokia
2012. szept. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!