Kinek hogy tetszik az Iphone 5?
Semmi meglepő. Papírforma szerint az 5S-nek kell hozni valami ugrást. :)
Nekem tetszik a matt hátlapja..és ööö ennyi. Szép telefon lett, de semmi váratlan vagy izgalmas újdonság. Ha nem szivárogtattak volna akkor se lett volna. Ha iPhon tulaj lennék és lenne 4-em valószínűleg, ha 4S-em akkor biztosan nem váltanék :)
Örültem volna neki ha egy mérsékelten ütés és vízálló tulajdonsággal vértezték volna fel az 5-öt az androidok után. A gyakorlat majd megvillantja úgyis, hogy mit hoztak ki az aksiból szerintem maradt amilyen volt.
Ez egy ilyen telefon és mivel ez a platform nincs elkényeztetve készülékvariánsokkal úgy mint a másik, egyszerűen már most jól teljesít a készülék. A márka ereje pedig még simán elviselne két-három ilyen üres, csupán a meglévő teljesítménynövelését célzó, bejelentést.
Igen szerintem is szebb:) és szerintem annyival nem lett jobb hogy most rohanjunk cserélni. És a külseje... hát nem tudom.
Köszönöm a válaszokat
Én csalódtam benne. 1 Hete a Nokia mutatta be 2 új Lumiáját...és én akkor azt mondtam (WP fan létemre), hogy az Apple most röhög rajtuk(hiszen egy halott telefont mutatott be a Nokia, amin rendszer nem volt és csaltak a kamera ügyben), és hogy úgyis ütni fog az i5..de nem. Csalódtam benne, hogy jóformán megnövelték és 2x gyorsították...
Valahol olvastam, hogy valaki azt mondta, hogy ha ma Steve Jobs élne, akkor nem lenne boldog. Nos igaza van akár ki is mondta ezt. Nem okozott meglepit, pedig az Apple részvényei ismét az egekben jártak...a bemutatás után kicsit zuhantak is....am arra vezethető vissza, hogy nem csak én, hanem sokan...nagyon sokan "csalódtak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!