Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek tetszik az Iphone 3gs?...

Kinek tetszik az Iphone 3gs? (nekem nagyon)

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az iphone. Kinézetre.

Ha a tudását nézzük, szintén jó.

Ezekután némi negatív festés:

Saját operációs rendszer van rajta, ami kis akadály az esetleges fejlesztőknek, ha saját progit akarnak rá.

Nem kezel flash-t (flashek a videómegosztó oldalak, a reklámok, és néhány weboldal is).

Hallottam még ilyen-olyan kompatibilitási problémákról. Tehát: más okostelefonokkat "nem szeret". Nem tudsz neki küldeni, vagy nem lesz jó mit küldtél neki, ilyenek.

2010. máj. 30. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bejön de ha veszek akk külföldröl
2010. máj. 30. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
túl drága, és annyira nem jó, egy HTC desire jóval olcsóbb, sokkal jobb. am meg lesz HTC wildfire, ami 80 lesz, tehát kb az iphone fele, és legalább annyit tud majd. iPhone felesleges és NAGYON drága.
2010. máj. 30. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem tetszik
2010. jún. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!