Hogy tetszik nektek az Iphone 4?
Kérnétek-e Iphone 4-et karácsonyra?
De inkább arra vagyok kíváncsi, hogy nektek hogy tetszik?
Egyébként az egyik barátnőmnek i3gs van és még az sem tűnik elavultnak, nem hogy még az i4. És szerintem az én mostani Samsung Montem-hoz képest milliószor jobb, és többet tud.
Köszönöm a kritikákat és a válaszokat egyaránt. Várom a többiekét is. :)
Hülyeség, hogy annyira elavult lenne. Nem azt kell nézni, hogy 2 és fél éves. A többi gyártó legalább fél egy évvel később ért el erre a szintre.
Lassabban töltenek be a játétkok, viszont működnek. Még legalább 1-1.5 évig támogatott lesz. A 2 évet már nem hiszem.
Nekem is tetszik. Ha lejár a hűségem és még lesz a T-nél, ami sajnos eléggé kétséges akkor még veszek ha nem akkor i4S. Bár annak a tudása meg amennyivel többe kerül az i4-hez képest már nem éri meg a plusz 60%-ot.
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Sajnos, a mostani telefonomon még játszani sem tudok, nem hogy normálisan internetezni. A képeket olyan minőségben csinálja, hogy egy emberi alakot nem lehet kivenni a benti fotókon.
Nem tudjátok hány megapixeles kamerával rendelkezik az i4?
"Hülyeség, hogy annyira elavult lenne."
Valóban nem...A mostani alsókategóriás telefonok kapnak ilyen hardvert, sőt jobbat...
Rohadt lassan böngészik és a nagyobb igényű játékok úgy laggolnak rajta, mint a parancsolat.
Érdekes fölvetéseket hoznak itt néhányan. Nem értem, miért lenne elavult? :-O Én akármit akarok rajta csinálni, egyáltalán nem érzem a lassúságát, sem a böngézésnél, se sehol máshol, mondjuk játszani nem játszok vele, de még sosem laggolt semmi játék rajta akkor sem, amikor próbáltak. Komolyan, alig érezhető akülönbség a 4 és a 4S között.
"Valóban nem...A mostani alsókategóriás telefonok kapnak ilyen hardvert, sőt jobbat... "
És akkor mi van? Mit csinálnak a többi telefonnal? Beleraknak 40 magos 200000 megahertzes processzorokat, amik nagyon szépen lezabálják az akkumulátort, de még akkor is van, hogy nem futnak teljesen simán. Mégpedig azért, mert a gyártól úgymond csesznek rendesen megcsinálni rá a szoftvert, csak rádobják, és vegye-vigye. Az Apple-nek pont ez a lényege, hogy teljesen együtt van a hardver és a szoftver, sokkal jobban össze tudják hangolni.
A lényeg, hogy totál mindegy, mi van benne: ha kezembeveszem, kipróbálom, és úgy találom, hogy "ez egy szar", akkor hiába van benne 4 gigahertzes processzor, attól nekem még nem lesz jobb, és fordítva, hiába 800 megahertzes 1 magos processzorral szerelt, teljesen jól működik, az nekem elég.
ma 19:27
Hidd el, az 55%-os applehateren kívül senki sem érti azt a rengeteg baromságot amit itt összehord. Szegénynek komoly lelki problémái lehetnek.
GTA 3-at és Max Payne-t próbálj ki rajta akkor mondjuk. Angry Birds-el persze, hogy nem szaggat. A böngészés meg tetü lassú, arról meg nem tehetek, hogy gyorsabb telefonnal nincs tapasztalatod.
Apple hater? Mint írtam már 2 iphone 4-em is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!