Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tetszik nektek az Iphone 4?

Hogy tetszik nektek az Iphone 4?

Figyelt kérdés

Kérnétek-e Iphone 4-et karácsonyra?

De inkább arra vagyok kíváncsi, hogy nektek hogy tetszik?

2012. dec. 6. 15:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Egyébként az egyik barátnőmnek i3gs van és még az sem tűnik elavultnak, nem hogy még az i4. És szerintem az én mostani Samsung Montem-hoz képest milliószor jobb, és többet tud.

Köszönöm a kritikákat és a válaszokat egyaránt. Várom a többiekét is. :)

2012. dec. 9. 08:34
 12/24 anonim ***** válasza:
Ahoz képest nem. De a mai okostelefonokhoz képest nagyon az, főleg hardveresen. Ha nem csak a Montehoz lenne összehasonlítási alapod, akkor látnád.
2012. dec. 9. 10:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát, rendben. Értem. Attól függetlenül én már nem tudok lemondani róla. :)
2012. dec. 9. 10:59
 14/24 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy annyira elavult lenne. Nem azt kell nézni, hogy 2 és fél éves. A többi gyártó legalább fél egy évvel később ért el erre a szintre.

Lassabban töltenek be a játétkok, viszont működnek. Még legalább 1-1.5 évig támogatott lesz. A 2 évet már nem hiszem.

Nekem is tetszik. Ha lejár a hűségem és még lesz a T-nél, ami sajnos eléggé kétséges akkor még veszek ha nem akkor i4S. Bár annak a tudása meg amennyivel többe kerül az i4-hez képest már nem éri meg a plusz 60%-ot.

2012. dec. 9. 12:36
 15/24 A kérdező kommentje:

Egyetértek az utolsó válaszolóval. Sajnos, a mostani telefonomon még játszani sem tudok, nem hogy normálisan internetezni. A képeket olyan minőségben csinálja, hogy egy emberi alakot nem lehet kivenni a benti fotókon.

Nem tudjátok hány megapixeles kamerával rendelkezik az i4?

2012. dec. 9. 13:21
 16/24 anonim ***** válasza:

"Hülyeség, hogy annyira elavult lenne."

Valóban nem...A mostani alsókategóriás telefonok kapnak ilyen hardvert, sőt jobbat...

Rohadt lassan böngészik és a nagyobb igényű játékok úgy laggolnak rajta, mint a parancsolat.

2012. dec. 9. 19:00
 17/24 anonim ***** válasza:

Érdekes fölvetéseket hoznak itt néhányan. Nem értem, miért lenne elavult? :-O Én akármit akarok rajta csinálni, egyáltalán nem érzem a lassúságát, sem a böngézésnél, se sehol máshol, mondjuk játszani nem játszok vele, de még sosem laggolt semmi játék rajta akkor sem, amikor próbáltak. Komolyan, alig érezhető akülönbség a 4 és a 4S között.

"Valóban nem...A mostani alsókategóriás telefonok kapnak ilyen hardvert, sőt jobbat... "

És akkor mi van? Mit csinálnak a többi telefonnal? Beleraknak 40 magos 200000 megahertzes processzorokat, amik nagyon szépen lezabálják az akkumulátort, de még akkor is van, hogy nem futnak teljesen simán. Mégpedig azért, mert a gyártól úgymond csesznek rendesen megcsinálni rá a szoftvert, csak rádobják, és vegye-vigye. Az Apple-nek pont ez a lényege, hogy teljesen együtt van a hardver és a szoftver, sokkal jobban össze tudják hangolni.

A lényeg, hogy totál mindegy, mi van benne: ha kezembeveszem, kipróbálom, és úgy találom, hogy "ez egy szar", akkor hiába van benne 4 gigahertzes processzor, attól nekem még nem lesz jobb, és fordítva, hiába 800 megahertzes 1 magos processzorral szerelt, teljesen jól működik, az nekem elég.

2012. dec. 9. 19:27
 18/24 anonim ***** válasza:

ma 19:27

Hidd el, az 55%-os applehateren kívül senki sem érti azt a rengeteg baromságot amit itt összehord. Szegénynek komoly lelki problémái lehetnek.

2012. dec. 9. 19:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok vele :D:D:D
2012. dec. 9. 21:03
 20/24 anonim ***** válasza:

GTA 3-at és Max Payne-t próbálj ki rajta akkor mondjuk. Angry Birds-el persze, hogy nem szaggat. A böngészés meg tetü lassú, arról meg nem tehetek, hogy gyorsabb telefonnal nincs tapasztalatod.

Apple hater? Mint írtam már 2 iphone 4-em is volt.

2012. dec. 9. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!