Obivankenunincs kérdése:
Milyen telefont kérjek?
Figyelt kérdés
karaácsonyra kérnék egy okos telefont, melyiket kérjem? mit ajánlotok? a lényeg hogy 50000ft alatt legyen:)2012. nov. 25. 15:26
12/16 anonim 

válasza:

13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2012. nov. 25. 16:12
14/16 anonim 

válasza:

aranykártya csak előfizetéssel vett telefonokra érvényes, és azok közül is vagy csak 5 félére, de ha az U-t megrendeled webshopon keresztül, 10% kedvezmény van rá, így 49500, én is így rendeltem, holnap érkezik
15/16 anonim 

válasza:

Ennyiért az xperia u magasan a legjobb, és ha érdekel, akkor hozzá teszem, hogy függetlenül már 46000-ért is meg lehet kapni, ami ugye olcsóbb a webshopnál.:)
16/16 anonim 

válasza:

De ahhoz nem jár csak boltigari, én azért nem ajánlom, meg a legtöbb olyan bolt külföldről behozza és függetleníti. Lehet, hogy ki lehet fogni jót is, de megvan az esély arra is, hogy hibás készüléket kap, aztán meg a bolt hozza a kifogásokat a garira, meg 30 napos javítás és a többi. 3ezer plusz szerintem megér, hogy rendes helyről származzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!