Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó telefon a...

Szerintetek jó telefon a samsung galaxy y?

Figyelt kérdés
jó telefon?

2012. nov. 19. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de különben meg ha neked olyan van is neked jó. akkor minek kérdezed meg?
2012. nov. 19. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez biztos az a kérdező, aki múlt év vége óta ugyanezt szinte havonta megkérdezi...
2012. nov. 19. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:

@Mikey1988:

Nem rosszabb, de nem is jobb. Gyakorlatilag ugyanolyan rossz mindkettő. A Samsungnak még nem sikerült egyetlen normális telefont se gyártania, főleg nem az olcsó (szerintük olcsó...) szegmensbe. Aki megveszi, annak persze mindig megfelel, de ez nem a telefon érdeme, hanem a vásárlók hibája. Aki kicsit is ért a telefonokhoz, tudja, hogy nem szabad ilyen szemetet venni. Semmi sértés nincs mögötte, ezek csak a tények.

2012. nov. 19. 19:27
 14/14 Mikey1988 ***** válasza:
Én nem is akartam egy hű de drága és hű de sok mindent tudó telefont venni. Nekem csak arra kellett, hogy jegyzeteket tudjak rajta nézni, zenét hallgassak, egy kis internetezés, egy kis játék, és néhány kisebb dolog. Nekem ezekre a célra megfelelő. Néha vannak kisebb hibái, de azok is ritkán és nem zavarnak.
2012. nov. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!