Elromlott az érintőképernyőm, de reggel még jó volt! Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Samsung S5230-am van. Reggel nemvolt semmi baja a telefonomnak ugyanúgy zenét halgattam rajta ahogy szoktam suliba egész nap a zsebembe volt, addig vettem ki amig megnéztem óra alatt az időt. Hazafelé zenét akartam halgatni és nemtudtam feloldani a kezemmel a billentyűzárat. újra indíottam a telót hátha valami baja van demost a pinkódot se tudom beírni. mi történhetett? a kabát is csak a székemen vagy rajtam volt.2012. nov. 19. 14:02
1/5 anonim válasza:
Bármi és még annál is több. Ha garis v. nincs bátorságod szétszedni akkor iránya a szerviz, egyéb esetekben meg rendelj kijelzőt és csere.
2/5 A kérdező kommentje:
kb. mennyibe kerül?
2012. nov. 19. 14:16
3/5 anonim válasza:
Nem tudom. Első esetben kérdezd meg, második esetben ebay-en nézz szét!
4/5 anonim válasza:
ez valami típushiba lehet ennél a készüléknél, mert minden ismerősömnek így romlott el..
5/5 anonim válasza:
kedves szomiigirl, ne legyél "szomii" (humoromnál vagyok :D), ez az S5230-ra jellemző típushiba, a Starok 80%-ára jellemző, ha nem többre.A tapasztalat azt mutatja, hogy javítás után is elszáll a digitizer egy idő után, mellesleg nem éri meg házilag javítani sem, mert az új érintőpanel árából lehet venni egy másik S5230-at.
Én azt mondom, hogy ha nem sajnálod, szüleid ne msajnálják a pénzt egy kicsivel drágább, de megbízhatóbb telóra, akkor Sony Xperia Tipo, ha jelenleg nem tudjátok megengedni magatoknak, akkor mondj le az ilyen olcsó és gagyi érintős telókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!