Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia 8-as...

Enigmapont kérdése:

Sony Ericsson Xperia 8-as telefonom egyre furabban viselkedik. Feltoltottem lefekves elott, mert eleg gyorsan lemerul, de az mar nem normalis, hogy reggel, mikor felebredek, mar teljesen le van merulve anelkul, hogy hasznaltam volna. Otlet?

Figyelt kérdés
Nem sokat bir az aksija, kb. egy napot, de mostanaban eleg sokat hasznaltam a telefont, es furcsan viselkedik. Ha sokat sms-ezek, megall a tudomany es letiltja az sms-t, ujra be kell kapcsolnom. Ez a kisebbik gond, a nagyobb az, hogy megbizhatatlan. (3G, bluetooth nem fut rajta) Aksi csere vagy vigyem szerelohoz?

2012. okt. 25. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szoft frisités, gyáriu visszaállitás. majd marketböl egy akksi kalibráció-s progi. mindnezek mennek házilag is
2012. okt. 25. 10:48
 2/8 Golan Trevize ***** válasza:
amit első írt, azokon felül esetleg meg nézd meg a statisztikákban, hogy mi eszi az akkumulátort.
2012. okt. 25. 11:00
 3/8 A kérdező kommentje:
ok, aksi kalibracio hogy, hol???
2012. okt. 25. 11:09
 4/8 Golan Trevize ***** válasza:
mint azt már az első írta, marketről tölts le egy alkalmazást rá
2012. okt. 25. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is X8-am van..ugyan ezt csinálta pár hónapja illetve nekem utána a képernyője is elromlott nem oda ment ahova én szeretnék (hozzá se értem a képernyőhöz már belépett mindenbe pedig csak 1cm-re volt a képernyőtől a kezem) akkor elvittem szervizbe ott újra telepítették de mostmár újra ezt csinálja.
2012. okt. 25. 15:09
 6/8 A kérdező kommentje:
ez remek.... :))) asszem veszek egy masikat
2012. okt. 25. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
én is azt teszem mert már nagyon idegesítő hogy ezt csinálja. vegyél Xperia U-t az jó telefon.:)
2012. okt. 25. 15:39
 8/8 A kérdező kommentje:
:DDD Kosz, epp azt rendeltem meg, mielott irtad!
2012. okt. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!