Miben kellene tisztában lennem ha előfizetéses telefont szeretnék venni?
az van h kinéztem 1 k..rva jó telót a telenornál,persze előfizetésesen,én most feltöltőkártyás vagyok,és amit kinéztem arra ugyanannyi a havidíj,mint amennyivel havonta töltöm (3000 ft). A köv. kérdéseim lennének:
1.mivel jelenleg sajnos nem melózok így elég ha 1-2-3 havi bankszámlakivonatot viszek csak? (Keresetpótló juttatás-t kapok jövő júliusig és számlára kapom) így ugyanúgy kipengetném,mintha csak havonta töltögetném :)
2.muszáj esetleg közüzemit (villany-gáz-víz) is bevinnem?mert anyuékkal élek és ahogy ismerem őket tuti le akarnának beszélni és azt nem szeretném,f..osnak h számlát csinálnék,de erre kevés az esély
3.amit kinéztem limit+net tarifacsomaggal 0 ft,a havidíj 2990 ft.na most... ingyen elvihetem elvileg,DE azt a 2990 ft-ot ott helybe ki kell fizetni v köv. hónapba?
Hogy mennek ezek a dolgok?
Előre is köszönöm a segítséget!
Vidd át a mostani számodat előfizetésbe, és akkor nem változik meg a számod, mert erre kötöd az előfizut.
A gond csak az, hogyha telefont is veszel, két évre lekötöd magad, mert két év hűségidőt kell vállalnod. Ez alatt végig fizetni kell a havidíjat.
Ott helyben nem kell fizetni előre havidíjat, s ami a kártyádon maradt még az egyenlegből, azt is jóváírják a számládból majd.
A gyakorlatban semmilyen közüzemi számla és bankszámlakivonat az egyégvilágon nem kell. Még nagyobb tarifáknál sem kérnek semmit, nemhogy egy háromezresnél.
de ha megmarad a régi szám és nem 2 év hűség,tarifára vállalom,akkor magát a telefont jóval többért perkálhatom ki,mert nem új előfizettéssel veszem meg,nem?
Annyi zsém meg most nincs h többet fizessek érte.
Vagy ha tarifát váltok erre a limit+net-re és maradhat a számom akkor ugyanúgy 0 ft?
+ azt is hallottam h ha kártyás vagy és előfizetéses akarsz lenni akkor arra külön kell vmennyit fizetni (pár ezret),mert h a számod ne vesszen el.ezt se értem egyébként.
Amit meg kinéztem 2 év hűség,de a tarifa lehet másmilyen is
amúgy köszi!
Ha telefont is veszel, lehetsz te akármilyen díjcsomagban, mindenképp van 2 év hűség. Ugyanis hűség nélkül is lehetnél előfizetéses, csak akkor nem vehetsz telefont.
Külön díja nincsen annak, hogy kártyásból előfizus legyél, ezt felejtsd el, ilyen nincs. Sima váltás az egész. Látom, berögződött a régi gyakorlat, amikor még annyiszor cseréltek számot az emberek, ahányszor telefont vettek, de ezt felejtsd el! Nincs így!
hát nem tudom...azért akarok minél előbb vmi újabb telót,mert a mostanit gyűlölöm!lassu,a net sz.rakszik állandóan rajta,vmit meg se nyit,mindent kisebbnek látok...pedig egy aranyos kis csúszkás alapteló,pár hónapos.meg hát bevallom őszintén nagy telefonb.zi is vagyok :)
mindig keresem az igazit...
Azért köszönöm az eddigi válaszokat.
Írhattok még nyugodtan ha akartok.minnél többet tudok annál jobb és felkészült leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!