Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használható-e a Sony Ericsson...

Használható-e a Sony Ericsson Update Service (SEUS) hálózatfüggő előfizetéses X8-ason? (Bővebben)

Figyelt kérdés

Felraktam a GingerDX v028-as romot , de szeretném a most megjelent 029-est felrakni viszont ahhoz vissza kell állítanom 2.1-esre. Lehet -e a SEUS-t T-Mobile függőn használni?

Beleolvastam egy régebbi fórumon a SEUS-ba ahol azt írták , hogy:

"Figyelem! Amennyiben a telefon feltehetően vagy biztosan nem független alapból, hanem szolgáltatós, akkor a programmal való frissítés után a legtöbb esetben "Insert correct SIM-card." üzenetet fogsz kapni, tehát elúszott a függetlenség. Ilyenkor újra függetleníteni kell a FAQ alján lévő megoldással platformtól függően."

Az idézet: [link] oldalról származik...

Akkor az érdekelne , hogy ha visszaállítom velem is ez történne és akkor a telefont nem használhatnám telefonálásra , SMS küldésre stb.

A hasznos válaszokat előre is köszönöm , a Google-t ne ajánljátok mert nem találom a megoldást , 2 fórummal is folyamatosan kapcsolatban vagyok , de eddig megoldás nincs...

2012. okt. 31. 23:00
1 2
 1/12 bamboochatheone ***** válasza:
Igen használható. Az én telóm Voda függő és tökéletesen működött már két alkalommal is. Amúgy nem a függőség hanem a függetlenség úszhat el. Szóval attól nem kell tartani hogy nem fogja elfogadni az eredetileg használt szolgáltatói kártyát.
2012. nov. 1. 00:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Megy a zöld kéz :D
2012. nov. 1. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tegyél fel custom rom-okat, mert én ugyanilyen telefonnal megjártam már.
2012. nov. 2. 14:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Már felraktam , de semmi baja nincs am elvileg megbízható hiszen az xda-soktól van. Annyira nem tudok mit elrontani , ha meg elrontanék akkor a SEUS mindent megold .... Csak ez a kérdés h visszaállíthatom-e mert ha nem akkor nem nyulok hozzá most.
2012. nov. 2. 16:18
 5/12 bamboochatheone ***** válasza:
GingerDX-szel nagyon stabil kis gépet lehet kihozni belőle.
2012. nov. 2. 16:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem ne mutasd én csak tudom de akkor mindenki azt mondja , hogy lehet T-Mobile-osan futtatni , semmi következménye nem lesz ? :D
2012. nov. 2. 19:51
 7/12 bamboochatheone ***** válasza:
De, lesz. Lesz egy jobb telefonod a mostaninál.:D
2012. nov. 3. 09:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Na most ezt h érted? :S
2012. nov. 3. 11:18
 9/12 bamboochatheone ***** válasza:
Úgy hogy az eredeti 2.1-as ROM eléggé fapados és ehhez képest a GingerBread olyan szintlépés mintha vennél egy új telefont. Amit írtam pozitív jellegel írtam.
2012. nov. 3. 17:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Már megijedtem azt hittem gallyra megy a telefonom :DDD

Akkor szted sem történhet semmi ha T-Mobile-oson PC Companionnal vagy SEUS-sal újrarakom előtte a gyárit mielőtt felrakom a v029-est? :D

2012. nov. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!