Használható-e a Sony Ericsson Update Service (SEUS) hálózatfüggő előfizetéses X8-ason? (Bővebben)
Felraktam a GingerDX v028-as romot , de szeretném a most megjelent 029-est felrakni viszont ahhoz vissza kell állítanom 2.1-esre. Lehet -e a SEUS-t T-Mobile függőn használni?
Beleolvastam egy régebbi fórumon a SEUS-ba ahol azt írták , hogy:
"Figyelem! Amennyiben a telefon feltehetően vagy biztosan nem független alapból, hanem szolgáltatós, akkor a programmal való frissítés után a legtöbb esetben "Insert correct SIM-card." üzenetet fogsz kapni, tehát elúszott a függetlenség. Ilyenkor újra függetleníteni kell a FAQ alján lévő megoldással platformtól függően."
Az idézet: [link] oldalról származik...
Akkor az érdekelne , hogy ha visszaállítom velem is ez történne és akkor a telefont nem használhatnám telefonálásra , SMS küldésre stb.
A hasznos válaszokat előre is köszönöm , a Google-t ne ajánljátok mert nem találom a megoldást , 2 fórummal is folyamatosan kapcsolatban vagyok , de eddig megoldás nincs...
Már megijedtem azt hittem gallyra megy a telefonom :DDD
Akkor szted sem történhet semmi ha T-Mobile-oson PC Companionnal vagy SEUS-sal újrarakom előtte a gyárit mielőtt felrakom a v029-est? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!