Használható-e a Sony Ericsson Update Service (SEUS) hálózatfüggő előfizetéses X8-ason? (Bővebben)
Felraktam a GingerDX v028-as romot , de szeretném a most megjelent 029-est felrakni viszont ahhoz vissza kell állítanom 2.1-esre. Lehet -e a SEUS-t T-Mobile függőn használni?
Beleolvastam egy régebbi fórumon a SEUS-ba ahol azt írták , hogy:
"Figyelem! Amennyiben a telefon feltehetően vagy biztosan nem független alapból, hanem szolgáltatós, akkor a programmal való frissítés után a legtöbb esetben "Insert correct SIM-card." üzenetet fogsz kapni, tehát elúszott a függetlenség. Ilyenkor újra függetleníteni kell a FAQ alján lévő megoldással platformtól függően."
Az idézet: [link] oldalról származik...
Akkor az érdekelne , hogy ha visszaállítom velem is ez történne és akkor a telefont nem használhatnám telefonálásra , SMS küldésre stb.
A hasznos válaszokat előre is köszönöm , a Google-t ne ajánljátok mert nem találom a megoldást , 2 fórummal is folyamatosan kapcsolatban vagyok , de eddig megoldás nincs...
T-mobilos X8-am van. A SEUS-t már legalább 5X látta, mert kipróbáltam néhány erősen bugos ROM-ot és a behalás után kénytelen voltam elölről kezdeni mindent.
Egyébként a 2.3.7-en belül ha egy újabb verziószámút raksz fel, nem kell visszamenni a 2.1-ig, sima frissítésként ráhúzod a recoveryvel az újabbat. Kivétel, ha kernelt is kell cserélned. Akkor bootloader nyitással indul a sztori, azt meg lehetőleg a gyári 2.1-ről érdemes indítani. Kisebb a téglaveszély. Persze akkor a root is ment a búsba, az is újra kell, közvetlenül SEUS után mehet. Amennyiben a bootloader már nyitva volt, SEUS után az S1tool-lal érdemes ellenőrizni, de nyitva szokott maradni. A boltban kártyafüggőként vett de utólag (akár hivatalosan, akár busnyában) függetlenített készülékek simlockja vissza szokott zárni ROM-cserénél, ezért a függetlenítő kódot az első bekapcsoláshoz nem árt kéznél tartani.
Egyébként ajánlom a MiniCM 4.1 ROM-ot, most tesztelem és nekem nagyon tetszik. Ezt kernellel együtt kell felrakni, illik az egészet egy SEUS-sal indítani. Menetrend: SEUS-sal vissza 2.1, aztán root a flashtoollal, SD-re ROM felmásol, majd S1tool, gyári simlocknál az S1toollal bootloader ellenőrzése, S1-gyel együtt letölthető mm7227semc futtatása, ezzel a bootloader nyitva, utána Flashtool-lal kernel flashel, majd reboot után recoveryvel ROM, googleapps, esetleges addon csomag felrak és kéééész. Ez eléggé zippelt leírás volt, xdadevelopers oldalon tökéletes leírásokat találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!