Jó vagy rossz az előfizetéses telefon?
Előnyök:
1. Olcsóbban jutsz készülékhez, mint ha kártyás előfzetéssel vennéd, és főleg, mint ha márkaboltban.
2. Olcsóbb percdíjjal telefonálhatsz, mint ha kártyás előfizetésed lenne.
Hátrányok:
1. Általában hűségnyilatkozatot kell aláírnod (ill. van olyan lehetőség is, hogy nem vállalsz hűséget, de akkor drágább a készülék, vagy a havidíj).
2. Ez nem hátrány, csak felelősség: nem tudom hány éves vagy, a saját pénzed költöd, vagy a szüleidét, de az előfizetésesnél nincsenek korlátok, tehát csak hó végén csodálkozol, ha nagy számlát csináltál. Ill. ez sem teljesen igaz, mert úgy tudom, h a Telenornál van egy olyan díjcsomag, ami keveri a kártyás és havidíjas előfizetések előnyeit.
Sok sikert!
Telefonálási szokásoktól függ. Ha a telefont használod úgy mint telefont :P vagyis gyakran hívsz másokat fel, sms-t küldesz vagy épen mobil interneten böngészel, csevegsz...stb. Akkor olcsóbb mint a feltöltőkártyás.
Viszont ekkor nincs olyan hogy ebben a hónapban most kihagyom a telefon költséget. Minden hónapban szépen ki kell fizetni a havidíjat.
Ha olyan vagy mint én, hogy évente feltöltöd a kötelező 3000-el és az elég neked végig. Mert két wifi hotspot között ingázol (munkahely - otthon) többnyire és az út során, ha eldobsz egy követ az wifire esik, valamint mindenkivel akivel komolyabb beszélgetéseket folytatsz elérhető a weben. Akkor a havidíj nem éri meg. Nem használod ki a szolgáltatásokat csak ugyanazért fizeted a havi összegeket.
Ha kihasználod akkor megéri mert egy jó telefonhoz is hozzájutsz mellé. Ha nem használod ki akkor számold ki mennyid maradt benn. Annyiért vettél egy telefont :)
18/L vagyok :)
Igazából nem hívogatok olyan sokat,3000 ft nekem elég majdnem 2 hónapra.
Iphon 4-et szeretnék,de nem tudom hogy érné meg jobban,de mindenféleképp újonnan szeretném a telefont. Telenoros vagyok,de nem tudom,hogy ők is árulnak vagy csak más szolgáltatók. Igazából nem vagyok otthon ebben :)
Az internetezést meg úgy gondoltam,hogy az itthoni wifire csatlakoznék.
iPhone az egyik olyan telefon amit mindenképen így éri meg venni. Ezt jól érzed :) máshogy többnyire csak a baj van vele utána.
Ha képtelen vagy kifizetni önerőből azonnal a kártyás (vagy esetleg független) vételárat (bár nem tdom ilyen opció egyáltalán van e szolgáltatóknál), akkor elgondolkodtató hogy megér e neked annyit hogy előfizetést köss rá.
Ha nem jelent gondot bevállalni egy havidíjat akkor végül is miért ne. Még lehet megváltozik a telefonálási szokásod is. De ezt a havi díjat minden hónapban rendesen ki kell fizetned ne feledd!
Ha elsősorban Telenoros érdekel, nézz körül itt:
Van kártyás és számlás opció is. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!