Hogyan tudjuk olcsón megoldani a kommunikációt?
Figyelt kérdés
a barátom 30as. és viszont 20as vagyok és szeretnénk olcsón kommunikálni ,anélkül h szolgáltatót váltana bármelyikönk is.van erre megoldás?2009. aug. 14. 22:34
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon. Annyit tudtok tenni, hogy:
1. a t-mobilenál van egy olyan szolgáltatás, hogy Te+Én
pár száz forint a havidíja, és akkor kedvezményesebben tudtok beszélni, vagy:
2. egyikőtök átviszi a számát a másik szolgáltatójához és bekapcsoljátok a családbarát kedvezményt. Ehhez az egyikőtöknek előfizetésesnek kell lennie. A havidíj 890 Ft, de 100 óra lebeszélhető. A havidíjat persze az előfizetéses fizeti telefononként. Összesen 4en lehetnek benne. Én is így beszéltem, nekem bejött.
3/3 anonim válasza:
Nekünk Pannonos családi csomagunk van. Én előfizetéses vagyok, a lányom djuice mixer csomagban van. Mind a kettőnknek 890-890 forint a havidíj. Viszont ettől kezdve ingyen beszélünk bármikor bármennyit egész hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!