Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rosszul lett kikódolva?...

Rosszul lett kikódolva? Kikódoltattam egy régebbi telefonomat;hogy tudjuk telóról is facebookozni.

Figyelt kérdés
Ám,amikor megpróbáltam felmenni a www.0.facebook.com -ra ,akkor nem engedte. Azt írta ki,hogy az én szolgáltatóm nem támogatja.A neten is csináltam amolyan "regisztrációt" de nem kaptam smst se. Mi lehet a baj? Légyszi segítsetek!
2011. aug. 13. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyik szolgáltatótól akarsz felmenni? :D
2011. aug. 13. 20:07
 2/6 anonim válasza:
Fölhívod a szolgáltatódat, kapcsoltatod az ügyintézöt,és elmondod a teló tipusát,meg hogy szeretnéd lekérni rá az internet,vagy ha régi készülék a wap beállitásokat. Az ügyintézö elküldi neked smsben,csak föl kell menteni az új profilt és bekapcsolni. Utána egy ki be kapcs és müködni fog!
2011. aug. 14. 06:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: t-mobile... mivel máshol nemhiszem,hogy lehet.

A második válaszolónak köszönöm! :) mindjárt meg is próbálom.! :)

2011. aug. 15. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam megcsinálni,amit leírtál...Nos..a helyzet az,hogy még ígysem akar működni.

A teló még mindig azt írja ki,hogy:

" a 0.facebook.com csak bizonyos mobilszolgáltatóknál támogatott, a te mobilszolgáltatódnál nem elérhető." Mi lehet a probléma? :S

2011. aug. 15. 15:51
 5/6 anonim válasza:
Huhh. Hát vagy nem kapcsoltad be az új profilt,amit a telód internet beállitásainál tehetsz meg, vagy ami sajna rosszabb,hogy a sim amit használsz számhordozott. Tehát a számod harmincas,de a szolgáltatód más.
2011. aug. 16. 11:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Ééértem. hátmajd megnézem mit tehetek,,mindenesetre köszönöm a segítséget ! :)
2011. aug. 18. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!