Alcatel one touch 995, vagy ZTE Grand X IN, vagy Motorola Motoluxe?
Kezdjük ott, hogy a hd2 alapjáraton windows mobile os-t futtat, szóval gyárilag, hivatalosan nemhogy 2.3-tól, semmilyen droidról nem lehet frissíteni.Egyébként meg multiplatform teló, talán 1-2 másik teló van még, amin a legtöbb mobil os képes futni.Egyébként asszem van ics alapú rom is hd2-re.DHD-ra az utolsó pillanatban vonták vissza a gyárban az ics-t, de főzött rom szintén van rá 4.0.x alapon...
Továbbá.A Motoluxe szemét, ha jót akarsz, elfelejted.Hardveresen harmat gyenge, és gyárilag nincs rá magyar nyelv, bár ez a legkisebb gond, ez orvosolható.
A maradék kettő közül meg inkább az OT-995, ugyanis az Intel SOC annyira nem elterjedt még, nagyon sok inkompatibilis app van a google playen, ami nem szereti az Intel-t, mert tegrára meg qualcomm-ra írták.Nem egy elterjedt cucc, így nem is nagyon foglalkoztak/-nak még vele.
De ha be tudsz szerezni egy tegra kettes Grand X-et, akkor inkább azt az OT-995 helyett.
Ja, csak utólag vettem észre hogy visszavonták.
Nem azt mondtam, hogy egy app sem kompatibilis az intel soccal, mert a google play-es cuccok kb. 70-80%-ával nincsen gáz.Csak érted, akkor van sz*pó, ha pont az a 3-4 app nem akarja az igazságot, amelyik neked kellene, és alternatíva sem nagyon van...
Habár, most kezd az Intel betörni a piacra(mobilosra nyilván), hogy megszorongassa az nvidia, de főleg a qualcomm tökeit, egész jó teljesítménnyel operál az intel soc.
Szvsz ettől függetlenül tökmindegy, hogy a tegra 2-es X-et, vagy az intelest választaná a kérdező, mindkettővel jobban járna, mint a többi felsorolttal.
Csak a motoluxe-ot ne, könyörgöm...nem is értem, hogy került az opcionális lehetőség listájára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!