Motorola Milestone 1? Samsung Galaxy Ace, Motorola Defy, HTC Desire Z, vagy Ipod Touch 4G?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy nekem van már egy Samsung s5620 Montem:D2011. júl. 15. 00:12
2/17 A kérdező kommentje:
annak elv. szar a nyitó mehanikája
2011. júl. 15. 00:34
3/17 A kérdező kommentje:
Most néztem szóba jöhet még a Milestone 2 is:D
2011. júl. 15. 00:35
4/17 anonim válasza:
szerintem sima Desire, Nexus One, Nexus S, Galaxy S, Milestone 2, Defy, iphone 3gs. ezek közül válogass
5/17 A kérdező kommentje:
Motorola milestone 2 tetszik a legjobban! Csak félek hogy motorola, és minőség meg ienek nem a legjobbak:S
2011. júl. 15. 00:40
6/17 anonim válasza:
honnan veszed h a motonak szar a minősége? HTC meg az gyártja a legjobb minőséget
7/17 A kérdező kommentje:
Írhatok privit?
2011. júl. 15. 00:43
9/17 anonim válasza:
Defym van, semmi gond nincs a minőségével. Egyébként a motorola egy rendkívül jó márka, csak azért félsz mert nincs agyon hypeolva. Én nem bántam meg a választásom...
10/17 A kérdező kommentje:
hol tudom megnézni a privát üzeneteket?:S
2011. júl. 15. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!