Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új "kütyüt" szeretnék venni...

Új "kütyüt" szeretnék venni csak nem tudom melyiket.50-60k lenne rá.4 fő opcióm van: 1. ) Motorola Defy 2. ) Samsung Galaxy S Wifi 5. 0 3. ) iPod touch 4g 4. ) iPhone 3gs (használt). Nem engedi hogy többet írjak, többi alul?

Figyelt kérdés
Miért is ezek: Motrola Defy: Árkategóriában az egyik legjobb teló, andorid, 800mhz proci, ütés és vízálló és ugye telefon :) Samsung: (ezt szeretném a legjobban) BRUTÁL NAGY KÉPERNYŐ miatt imádom (5 col), 1000mhz proci de sajna nem telefon :( iPod Touch/ iPhone: Nemrég még csak apple-t vettem volna de rájöttem hogy túl "merev" az androidhoz képest. Mármint minden meg van szabva, nem kompatibilis más eszközökkel stb... (bár szerintem gyorsaságra még mindig veri az androidot) Oké hogy fel lehet törni de akkor is "szabadabb" az android. Bár ezek csak az én meglátásaim. Ha bármi egyéb ötletetek ajánlatotok van légy szíves írjátok meg :) Előre is köszönöm!
2011. szept. 22. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
SK17I - A legjobb választás, amúgy használt Iphone-t ne vegyél, egyik ismerősöm megjárta, 2 hétig működött csak neki s használtan vette.
2011. szept. 22. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazából az alapján kéne döntened, hogy mire van szükséged. Ezek annyira más eszközök, hogy így értelmetlen a döntés. Ha azt mondod, van 50-60 kilód, amit el szeretnél költeni ilyesmire, én azt mondom valamelyik telefont vedd, mert egész kényelmesen lehet netezni rajtuk, meg zenét és filmet lejátszani. Ezáltal valahol indokolatlan a másik két lehetőség. Az, hogy a robotos vagy az almás tábort gyarapítod, rád bízom. Én Defy-t használok, csak ajánlani tudom. Véleményem szerint jobb mint a 3gs és új Defy-t kapsz egy használt 3gs árából. Lesznek, akik a 3gd-t ajánlják majd. Hogy melyik a jobb arról voltak már komoly csatározások. Én az objektív és független összehasonlítás híve vagyok: [link]
2011. szept. 22. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Ok akkor mondjuk maradjon a Defy meg a galaxy. Elismerem hogy nagyon nagy plus hogy telefonálni tudok vagy bárhonnan netezni de légy szíves nézzetek utána a galxy s wifi 5.0 nak. Ha kipróbáltátok már akkor megértitek miért tetszik annyira. A nagy képernyő 1ghz proci.... áhh nem tudom :) Utánanézek amit írtatok :)
2011. szept. 22. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet a sony ericsson sem :)
2011. szept. 22. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt már a kezemben táblagép. Szép és jó dolog a nagy kijelző, de nem tudod zsebre tenni. Ha nem vagyok otthon, általában a mobilon netezek (persze wifivel), és a 3,5 collos kijelzőn minden gond nélkül kényelmesen böngészek/nézek filmet. Valahol 3 és 4 coll között van az a méret, ami már jól használható, de még kényelmesen zsebretehető.
2011. szept. 23. 03:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Defy nagyon bejön. már 1 hónapja megvan, eddig semmi bajom nem volt vele. szerintem nagyon hasznos, hogy víz-por-és ütésálló. a kijelzője pont megfelelő méretű, a kamerája is kiváló.

azért ne hasonlítsunk össze egy okostelefont egy tablettel, mert nem egy kategória a kettő.

az apple-lel az a baj, hogy túl van árazva, és jórészt a brandet fizeted meg.

2011. szept. 23. 15:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A Samsung amúgy pont befér a zsebembe és nem egészen táblagép. Olyan mint egy nagy teljesítményű androidos telefon...
2011. szept. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!