Iphone 4s vagy Samsung Galaxy S2?
"Ja és hiába van az SGS2-nek nagyobb kijelzője az iPhone 4S nek olyan sok pixele van, hogy az emberi szem nem képes köztük különbséget tenni."
Ezt nem értem, a pixelek számának mi köze van a méret béli különbségekhez? Az én szemem különbséget tud tenni 3,5" és 4,5" col között, ráadásul ilyen kis képernyőn hiába van rajta több pixel nincs különbség.
Én a helyedbe inkább megvárnám az új samsungokat, oda vissza fogják verni a 4S-t, talán még az xperia duo is jobb lesz nála.
szerintem is az iphone a jobb
nem ismerem a legújabb samsung telókat, de már volt a kezemben samsung galaxy mini (nem tudom, mi akülönbség közte és az s2 között), de megnézem, hogy 1-2 év múlva hogy fog kinézni/használható lesz-e, mert az iphone az biztos, sőt még tovább is
(az iphone-nak egyébként pont azért akkora a képernyője, amekkora, hogy egy kézzel is könnyen lehessen használni)
jobban ki van találva az iphone szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!