Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok Windowst tenni a...

Hogyan tudok Windowst tenni a telefonomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani?

http://www.youtube.com/watch?v=vXu4Xbgu4Uk&feature=related

Sajna neten még nem találtam leírást, sem olyan programot, amit emulátorként lehetne használni egy ilyen okostelefonon. Légyszi segítsetek! Kíváncsi lennék, működhet-e valóban egy 3660-ason.

2009. aug. 14. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
sehogy, ezeken Symbian fut. Módosított téma/flash animációt látsz a videón.
2009. aug. 14. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne, de szerintem ezt a ControlFreak nevű programmal csinálták, ami valóban futhat ezen a telefonon, ugyanis S60-ra van. Úgy működik, hogy van maga a program, amit a telefonra telepítesz, és van egy Winamp-plugin, amit a Winamphoz kell hozzáadni, és így a telefon bluetoothon kommunikálhat a számítógéppel. Az eredeti célja a programnak az, hogy a távolból is tudd irányítani a winampot, hogy számot válts rajta, meg hangerőt állítgass anélkül hogy a gépnél kéne ülnöd, ilyesmi. De van egy olyan funkciója is a programnak, hogy ami a számítógép monitorján látszik, az van a telefon képernyőjén is. A telefonnal irányítod az egérkurzort, vihetsz be szöveget, stb. Tulajdonképpen bármit csinálhahtsz a géppel, amit egyébként billentyűzettel vagy egérrel csinálnál, csak épp sokkal macerásabb, arról nem beszélve, hogy értelme sincs sok, ugyanis a bluetooth kapcsolat csak kb 10 méteres körzetben működik tudtommal, így aztán nyugodtan irányíthatnád a gépet billentyű-egér kombóvan is..:P

A ControlFreak-et próbáltam már az SX1-emen, és az N70-es Nokiámon, és teljesen jól működik. Attól föggetlenül, hogy szerintem nem sok értelme van, működik. De NEM a telefonon fut a Windows, ezt hozzá kell tenni:)

Ha más módszerrel csinálták ezt, ami a videón van, akkor kíváncsi vagyok én is.

2009. aug. 14. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
ő windowst kérdezett, nem távirányítót :D controlfreak nekem is megvolt anno, 7610-en, jót játszadoztam vele
2009. aug. 14. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy azt kérdezte, de a videót szerintem 100%, hogy controlfreak-kel csinálták:P
2009. aug. 14. 15:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:) Köszönöm szépen a válaszokat!:D

Nem gond, hogy nem a telón fut ténylegesen... Bár, úgy jobb lett volna...SŐT! Viszont így csak egy USB-s Bluetootht bigyó kell, s máris eljátszadozhatok...:D

Köszi mégegyszer!:) A rossz hír ellenére... :( :)

2009. aug. 14. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
bár az xp-t nemhiszem hogy el lehetne ténylegesen a telefonon indítani, mivel elég kevés ahhoz még a telefonok hardvere, hogy bírják, de van olyan windows, nevezetesen a 3.1, amit symbianos telókok tényleg el lehet indítani!
2009. aug. 14. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
jah, a linket lehagytam: [link]
2009. aug. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!