Milyen Főzött ROM-ot ajánlotok XPREIA X8-ra?!
Na most meg én vagyok bajban.
Megpróbáltam a 2GB SD-t kicserélni egy 16Gb-osra. Fórumokban mindenhol azt írták, szépen rejtett fájlokkal együtt 1 az 1ben átmásolok mindent és menni fog. Hát nem megy. Telefon lefagy indítás után azonnal. Ha visszarakom az eredeti kártyát, működik minden.
Az alkalmazásaim 90%-a Link2SD-vel kártyára van költöztetve, talán itt bújik valahol a bibi, az android secure vagy az sdext mappában lehet valami ami a kártyához kötődik és más méretű kártyával összedől a rendszer. Jó lenne ha valaki tudna megoldást, mert az IGO-t mindenképen szeretném feltenni, zenéknek, videóknak is kellene a hely, szóval a 16GB kell mint egy falat kenyér. Remélem van valakinek ötlete.
Hát, én ha fejen állok sem marad meg a telefonomon egyik Jelly Bean verzió sem, mindegyik gyanúsan belassul egy idő után....pedig stabilak, meg királyak lennének.
GDX-nél is néha akadnak hülyeségek ha recoveryből állítom vissza.
Amúgy SD-kártyás dologra visszatérve, nekem még gépen, külön programmal sem sikerült ext4 partíciót tenni a kártyára, lehet nem mindegyik típus engedi, vagy nemtom.
Ez a belassulás nekem is feltűnt, rendszeresen törlöm a cache-t és így jobb. Várom a MiniCM új update-jét, hátha ez is megoldódik. Addig is folyamatosan használom, elégedett vagyok.
Kártya: A 16 GB-os vmi hamisítvány volt, ujjal letöröltem róla a Kingston feliratot. Eredeti 8Gb Kingstonra átmásoltam 1 az 1ben a 2GB-os tartalmát és simán fut.
Veszek majd egy normális 16-ost és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!