Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone4 vagy Samsung Galaxy S2?

Iphone4 vagy Samsung Galaxy S2?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánljátok jobban egy Iphone4 vagy Samsung Galaxy S2? Mert Iphonra néhány alakalmazásért fizetni kell. Androidnál pedig nem sok mindenért.
2012. nov. 11. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
"Ha szereted az iPhone-t, vegyél Samsungot, mert olcsóbb, és könnyebben kezelhető."
2012. nov. 11. 10:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem,mert egy árrban vannak most!:D
2012. nov. 11. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a Galaxy S2-t venném a bőíthetőség és nagyobb tudás miatt
2012. nov. 11. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Akkor is a Samsung :), pont azért, amit a 2. is írt.
2012. nov. 11. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
mivel tud többet? mert azt senki nem részletezi...azon kívül hogy fullHD-ben tud videózni, meg pár órával hamarabb lemerül...meg kb az iphone 4 legalább 1 évig támogatott lesz, s2 hol lesz már jövő ilyenkor? és árban is, mert lehet most kb 60-70ért megkapod mind2-t, de jövőre jó, ha 40környékén el lehet adni az s2-t, 50 környékén meg az iphone-t. ha meg nagyon zavarnak a fizetős alkalmazások, akkor jailbreak-eled...androidon is vannak fizetős cuccok...szóval innen szerintem pont nem tud egyik se többet a másiknál.
2012. nov. 11. 12:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben:D Köszönöm szépen a válaszokat.:)
2012. nov. 11. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
S2
2012. nov. 11. 13:54
 8/9 anonim válasza:
A samsung egy szar. Már csak azért is iPhone-t vegyél mert az egy iPhone. Sokkal tartosabb, szebb, és az operácios rendszere is sokkal jobb mint a samsungé. Ha iPhone-t veszel nem is vágysz más telefonra. A 4-be retina display van, amibe nem lehet kivenni közelről se a képpontokat, szóval avval nincs semmi baj.
2012. nov. 11. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Már megint az 1. vagyok. Nekem anno volt iPhone 3G-m...

Rajongtam érte.

Egy ideje már nyúzok egy Galaxy Ace-t, és NEM vágyom többé iPhone-ra. Persze ez csak az én véleményem, mert szeretem, ha vmi könnyen kezelhető. És nem vagyok sznobg.ci, aki megzabálja az "életérzést".

2012. nov. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!