Xperia S ről kérdeznék pár dolgot, pl mire elég?
Figyelt kérdés
szóval nekem filmnézésre, böngészésre, zenehallgatásra, játékra kellene. Pénteken azthiszem meg is veszem. Pár kérdés Xperia S tulajoktól: milyen éles a kijelzője? iphone 4 volt már a kezembe, a jelenlegi nokia c5-03 mobilomhoz képest brutális volt és a fotók is. Illetve akadást, fagyást tapasztalt valaki? és még a hangminőség érdekel. Válaszokat köszi, S II tulajok és társai kíméljenek, egyáltalán nem érdekel a samsung galaxy széria, Xperia tulajok tapasztalatai érdekelnek :)2012. nov. 7. 12:33
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
teszteket olvastam, adatokat tudom, tapasztalatok érdekelnek.
2012. nov. 7. 12:59
3/12 anonim válasza:
Az utolsó linken van pl. fórum is...
4/12 anonim válasza:
A mobilarenan pl. majd 12000 hsz.
5/12 A kérdező kommentje:
és ki olvas végig 12000 hsz-t telefonról? a kérdésre senki nem adott választ.
2012. nov. 7. 13:28
6/12 anonim válasza:
Volt már a kezemben, és ICS alatt még a menüben is akadt. Gb alatt ilyen probléma nincs. Valamiért a sony elcseszte az összes Ics t. Nekem pl. XPeria mini alatt ics el, több másodperc, hogy egy programot betöltsön.
7/12 A kérdező kommentje:
mi az a gb? nem értek ezekhez
2012. nov. 7. 13:58
8/12 anonim válasza:
#6-ra ne hallgass...
Ami akadt az a legelső beta android 4 volt...
Azóta 2 verzió jött ki rá belőle.
De mi lenne, ha esetleg a mobilarenan kérdeznél inkább.
Ott nem olyanok vannak akik egyszer fogták a kezükben...
9/12 anonim válasza:
A véleményt kért. Én leírtam. Nem kell ezért megkövezni. Egyébként ha lenne rá pénzem, én is ilyet vennék, csak az első dolgom lenne a bl nyitás, és cyanogenmod 9 (vagy 10) felrakása.
10/12 A kérdező kommentje:
telefonról nem fogok regisztrálgatni, mondtam h telóról vagyok, látom tényleg nehéz felfogású emberek vannak itt.
2012. nov. 7. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!