Árban a Sony Xperia Sola jobban megéri, mint a Sony Xperia P?
A Sola az csak 60.000 Ft,viszont van floating touch,memóriabővíthetőség,a proci is jó,a kamera 5Mp-es(nekem jó,mert HD)
a P az meg 70.000 Ft és nincs memóriabővíthetőség(kb 13-14 Gb hely a memóriában),8Mp-es kamera HD-ban és nagyobb (egy kicsivel) a képernyője
Én nemrég vásároltam telefont és én is szemeztem az elején a Solával, de később elvetettem. Ha már ilyen drága telefont veszünk, akkor a P sokkal inkább megéri. Én is amellett döntöttem és nem csak a white magic miatt, ami rém hasznos, hanem a nagy képernyője miatt, a design-ja miatt és mert az a 13-14 GB is rengeteg hely. A tapintása erős, mivel alumíniumvázas, tehát sokkal stabilabb, mint a műanyagalapú Sola.
Egyébként itt egy kis jellemzés a Soláról egy hivatalos teszthonlapról.
Pozitívum: kompakt kialakítás, korrekt kijelző, Floating Touch, microSD bővíthetőség, NFC, dupla mikrofon.
Negatívum: alapból nem Android 4.0 fut rajta, a Floating Touch egyelőre nagyrészt kihasználatlan, rossz exponáló gomb, nincs előlapi kamera, fix aksi.
Az írásodból azt látom,hogy te magad mégiscsak efelé a telefon felé hajlasz. Azért gondold át, egy tízes már nem nagy különbség.:)
revera!
Igen,jól látod,a sola felé hajlok,de nekem a lényeg, hogy jó legyen a telefon,tehát megérje a pénzét.Nem tudom eldönteni,hogy a P-be szinte csak a nagyobb képernyő ami megfogott,de a kamera meg az ilyesmi nem nagyon.a floating touch miatt tartom sztem jobbnak a solat(érdekes),és szerencsére van rá +10.000Ft-om ,úgyis karácsonyra akarom megajándékozom vele magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!