Szerintetek most vagy majd karácsonykor?
Figyelt kérdés
Szerintetek most vegyem meg a Sony Xperia U típusú készüléket vagy várjak karácsonyig vele? (már nagyon akarom)2012. okt. 29. 11:40
1/12 anonim válasza:
Ha kártyafüggetlenül vezsed, akkor szeritnem ne várj, a szolgltatónál, akkor sem, mert csak olyan akciók várhatóak valszeg, ami előfizuas.
2/12 A kérdező kommentje:
Oké köszii..én ugyis dominóban venném. akkor még ma megrendelem (:
2012. okt. 29. 12:50
3/12 anonim válasza:
Domino-val is szoktak akciók lenni karácsony előtt...
4/12 A kérdező kommentje:
na most elbizonytalanítottál..
2012. okt. 29. 13:12
5/12 anonim válasza:
Minden évben volt és most is lesz, november elejétől vagy közepétől. Sőt lesz un. adventi akció is, adott napon még az akciós árnál is olcsóbb 1-1 tipus.
Tavaly pl. az xperia mini 50 helyett 40 volt, 1 napig pedig 35.
Azt nem tudom, hogy az xperia u benne lesz-e, de azt az 1-2 hetet még várd meg...
6/12 A kérdező kommentje:
ok :)
2012. okt. 29. 14:17
7/12 A kérdező kommentje:
nem bírok várni annyit..:O segítség.xd
2012. okt. 29. 16:01
8/12 anonim válasza:
Akkor vedd meg...
Most mégis milyen segítséget vársz?
Menjek be a t-mobilba és verjem addig az asztalt amíg előbbre nem hozzák az akciókat?
9/12 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem de mindegy.
2012. okt. 29. 16:25
10/12 A kérdező kommentje:
rájöttem inkább várok vele..mert lehet hogy az Xperia P is nagyon le lesz akciózva és akkor lehet hogy inkább olyat kérek.
2012. okt. 30. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!