Karácsonykor a te babád is jár majd kézről kézre? Hogyan oldod meg, hogy ne így legyen?
Na igen, már előre félek. Bár anyukámék tiszteletben tartják és maguktól sem ilyenek, de anyósomnak nem lehet megmondani mert egyfolytában besértődik. Persze vegye fel hisz az unokája, de az hogy egyfolytában kézben legyen és mindenki átadja a másiknak....hát nem szeretném és nem tudom hogy oldjam meg majd. Lehet hogy azzal fogom megoldani hogy büfiztessék és pelenkázzák ha akarják, de máskülönben csak nézegessék. 12 hetes lesz. A másik amitől még rosszul vagyok, ha a kezét fogdossák és puszilgatják (már aki mert anyáméknak ezt sem kell mondani) amit aztán a szájába vesz a lányom. És ha szólok én vagyok a gonosz meg a rossz...
Túl kell élni!
Boldog, NYUGODT Karácsonyt!
Nálunk sem tudom mi lesz a megoldás. Valószínűleg ha megunom, akkor meg fogom mondani, hogy mostmár aludnia kell és külön viszem altatni... vagy megetetem. Addig nem tudják macerálni :).
Nekem egyébként a kézről kézre járásnál sokkal kevésbé tetszik, hogy mindenki sejpít, meg idétlenül gügyög neki, mintha értelmi fogyatékos lenne. Meg visítanak, "jajj, de édes, ahogy nevet", stb és ettől persze megijed és már nem is nevet tovább...
Nálunk jóval idősebb a kislányom (17 hónapos lesz), de itt is vannak hasonló problémák. Csak itt már a kislány tudja hogy ilyenkor felveszi mindenki és kézben van hurcolászva, és produkálja magát hogy felvegyék. Utána én meg egy hétig szenvedek mert elvárná hogy felkapkodjam.
Nálunk köztes megoldás van mert nagyjából megértik hogy nem szeretem ha állandóan felveszik, viszont nem tudnak mindig ellenállni. Így meg van beszélve kicsit fel lehet venni, de viszont utána nem órákig kézbe tartogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!