Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro android 2.1 telómat rotolni szeretném. Hogy kezdjek neki meg van a rom is. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Nem csináltam még ilyet ez lesz az első. El kéne egy-két jótanács.
oké ksözi
ki próbálom
be másoltam az összeset
eszközkezelőnél rámentem hogy frissítés ki választotam a kicsomagolt fájlt amikor végzet azt irta ki hogy naprakész de a meghalytó még sincsen ott
Na a másik gépen olyat elértem hogy amikor rádugom az usb kábelt a telóra és töltő módba csatlakoztatom akkor kapok egy úzenetet amin azt irja hogy a készülék sikeresen csatlakoztatva a sony pc compatition-tól is kapok egy üzenetet hogy a készülék észlelve viszont ott mutasa hogy mit csináljak pl álapotsort húzam lefele és csatlakoztasam de az nekem nem jó mert akkor nem töltő módba lessz.
amikor be megyek a saját gépbe akkor ott lássa a sd kártyámat meghalytóként csak nem lehet megnyitni amikor rákattintok akkor elkezdi keresni a meghalytót.
mit csináljak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!