Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro android 2.1 telómat rotolni szeretném. Hogy kezdjek neki meg van a rom is. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Nem csináltam még ilyet ez lesz az első. El kéne egy-két jótanács.
utolsó kérdésem
superonecliek kell rootolni ehhez csak annyit kell csinálni hogy a bal felső sarokba megnyomom a root gombot és megvárom még betölti a fájlokat?
és utána mehet is rá a rom?
amit mondtál linket hogy nézzem meg a flash!
ott van egy ilyen leírás
FLASH (ROOT-hoz nem kell!! EZ A FENT FELSOROLT SZOFTVEREK FELRAKÁSÁHOZKELL!!)
akkor ha a felsorolt romok közül választok akkor csak a flash-al kell feltenni?
nem úgy mint amit küldtem vidit hogy telórol.
ez mit jelent :Arc S (1,4Ghz)rom ez azt jelenti hogy a processzor sebbesége 1.4 ghz?
és ha az ezzek a processzornak nem lessz sok?
Igen, megvárod míg végigtölti a dolgokat és kész. Utána a recovery-t kell feltenned, és csak aztán mehet a rom.
Az Arc S (1,4GHz), meg azt jelenti, hogy az egy Arc S-hez való rom, amiben 1,4GHz-es proci van (mondjuk nem értem miért kell ezt külön kihangsúlyozni). Ezt meg ne próbáld feltenni, mert akkor tönkre is teheted a telefont.
Az ott lévő romok amúgy is GYÁRI romok. Feltenni felteheted a tiedhez valót, de ugyan az lesz minden mint most. Ezt inkább akkor majd akkor lesz érdemes megcsinálni, ha megunod a főzött romot vagy esetleg az újonnan felrakott rom csak a sony ericsson feliratig fog betölteni.
utolsó kérdésem hogy amit kiválasztotam romot azt fel lehet tenni mint ahogy az első és a második videóval vagy inkább a flash-el csináljam melyiket ajánlod?
te jobban értesz hozzá
Akármit nem tudsz flashtoollal felflashelni, csak azt mi olyan formátumban van. Ez meg inkább a gyári romokra igaz. Olyan főzött romot még Sony-knál nem láttam amit ilyen formában fel lehetne rakni.
Amit meg te kiválasztottál romot (meg úgy főzött romokat általában) recovery-ből lehet telepíteni. De oda is van írva a telepítés menete. Ahhoz tartsd magad. Vagyis mindig a leíráshoz tartsd magad. Akkor nem lehet gond vagy semmi olyasmi nem történhet ami helyrehozatatlan.
akkor ne flashle csináljam hanem úgy mint a videóba volt ?
nem értetem meg rendesen :(
még egy utolsó kérdés:) tudom hogy fárasztalak :(
a 11 és a 13 mas rom között mi a külömbség szerinted melyik a jobb melyiket tegyem fel?
Gondba vagyok ma akartam elkezdeni rootolni a telómat de be állítom USB hibakeresésre rá dugom a usb kábelt és rá megyek hogy csatlakoztatás töltő módba de ilyenkor nem csinál semmit a pc compatition se ismeri fel.
mit csináljak?
A 13-as romhoz másik kernel is kell, más egyéb dolgokban meg nem tudom miben különbözik
A fel nem ismerésre: próbáld végig az összes usb csatlakozót, tedd újra a pc companiont, bár ha usb hibakeresést kikaocsolod és felismeri akkor nagy gond még nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!