Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro android 2.1 telómat rotolni szeretném. Hogy kezdjek neki meg van a rom is. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Nem csináltam még ilyet ez lesz az első. El kéne egy-két jótanács.
nem akar csatlakozni sehogyse csak telefon csatlakoztatás
töltő módba nem engedi
google-be is leskelődtem de semmi haszna nem volt
ma letöltötem mindent és erre meg nem tud csatlakozni
nem tudom hogy mit csináljak
Kérdezd meg a fórumon is. Hátha valakinek volt hasonló gondja. Nekem a kis ezer éves pc-mmel nem sűrűn volt olyan gondom, hogy nem ismerte volna fel a telefont, bármilyen módon is legyen csatlakoztatva, ha máshogy nem hát a driverek telepítése után ment. Épp ezért ötletem sincs, mi van akkor ha fel vannak telepítve a szükséges programok amelyek felteszik a szükgéses drivereket és mégse megy.
Esetleg telepítsd újra a seus-t, pc companion-t, indítsd újra a gépet, meg a telefont is egy párszor meg próbáld végig az összes usb csatlakozót. Ez tuti el fog tartani egy darabig, de lehet megoldja a problémát.
na frisítetem a telómat pc compatition-al
és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó
ez mit jelent?
pls hellp!
valamit mondjatok amit próbáljak meg nem csináltam még ilyet nem tudom ilyenkor mi a helyzet vidi is jó csak segítsetek
na frisítetem a telómat pc compatition-al
és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó
ez mit jelent?
Ha sikerült szoftvertfrissíteni, akkor sikeresen felismerte a gép. Ezt jelenti.
nem rootoltam csak a pc compatitional frissítetem
és utána kaptam egy új lehetőséget hogy pc compatition telepítése.
de rtöltő módba még mindig nem csatlakozik a meghajtója megvan de ha rákatintok akkor csak keresi
de nem taláklja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!