Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia X10 Mini...

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro android 2.1 telómat rotolni szeretném. Hogy kezdjek neki meg van a rom is. Esetleg a kérdésekre mi lesz a válasz vagy mire kell válaszolni? Nem csináltam még ilyet ez lesz az első. El kéne egy-két jótanács.

Figyelt kérdés

itt a link::: [link]

én a 11. választatom ki.

2012. okt. 28. 19:42
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

nem akar csatlakozni sehogyse csak telefon csatlakoztatás

töltő módba nem engedi

google-be is leskelődtem de semmi haszna nem volt

ma letöltötem mindent és erre meg nem tud csatlakozni

nem tudom hogy mit csináljak

2012. okt. 30. 15:49
 22/41 A kérdező kommentje:
hiába van hibakeresésen ugyan olyan mit amikor ki van kapcsolvam mit tudok tenni ?
2012. okt. 30. 15:54
 23/41 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a fórumon is. Hátha valakinek volt hasonló gondja. Nekem a kis ezer éves pc-mmel nem sűrűn volt olyan gondom, hogy nem ismerte volna fel a telefont, bármilyen módon is legyen csatlakoztatva, ha máshogy nem hát a driverek telepítése után ment. Épp ezért ötletem sincs, mi van akkor ha fel vannak telepítve a szükséges programok amelyek felteszik a szükgéses drivereket és mégse megy.

Esetleg telepítsd újra a seus-t, pc companion-t, indítsd újra a gépet, meg a telefont is egy párszor meg próbáld végig az összes usb csatlakozót. Ez tuti el fog tartani egy darabig, de lehet megoldja a problémát.

2012. okt. 30. 16:12
 24/41 A kérdező kommentje:
nekem csak a sony pc compatition van fent a drivert leszedtem de nem tudom mit kell velle csinálni mert nem lehet telepíteni
2012. okt. 30. 16:19
 25/41 anonim ***** válasza:
Milyen formátuban van a driver?
2012. okt. 30. 16:22
 26/41 A kérdező kommentje:

nem tudom :)

zip fájlba töltötem le.

itt a link: [link]

2012. okt. 30. 16:27
 27/41 A kérdező kommentje:

na frisítetem a telómat pc compatition-al

és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó

ez mit jelent?

2012. okt. 30. 16:44
 28/41 A kérdező kommentje:

pls hellp!

valamit mondjatok amit próbáljak meg nem csináltam még ilyet nem tudom ilyenkor mi a helyzet vidi is jó csak segítsetek

2012. okt. 30. 18:49
 29/41 anonim ***** válasza:

na frisítetem a telómat pc compatition-al

és ha a pc compatitional csatlakozok akkor jó

ez mit jelent?

Ha sikerült szoftvertfrissíteni, akkor sikeresen felismerte a gép. Ezt jelenti.

2012. okt. 30. 19:10
 30/41 A kérdező kommentje:

nem rootoltam csak a pc compatitional frissítetem

és utána kaptam egy új lehetőséget hogy pc compatition telepítése.

de rtöltő módba még mindig nem csatlakozik a meghajtója megvan de ha rákatintok akkor csak keresi

de nem taláklja

2012. okt. 30. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!