Gorba kérdése:
Létezik olyan Android alkalmazás, ami a 3g-t automatikusan ki-be kapcsolja?
Figyelt kérdés
Kéne nekem egy olyan app, ami a 3g-t bekapcsolja, mondjuk előre beállítva óránként egyszer 10 percre, hogy szinkronizálja az emailt, facebookot, aztán kikapcsolja a 3g-t. Létezik ilyen alkalmazás?2012. okt. 27. 10:56
11/13 anonim válasza:
A 'nem' erre vonatkozott:
"Tehát a 3G csak akkor meríti jobban a telefont, ha adatfogalom is van közben?"
12/13 A kérdező kommentje:
Tegnap amúgy leszedtem csak kiváncsiságból egy appot, ami azt mutatja, hogy hol van adótorony térképen meg minden cella adatot megmutat. Nos az alkalmazás azt írta nekem, hogy folyamatosan 3g hálózaton vagyok. VAlahol át lehet állítani, hogy 2G-n legyek? Most nincs aktiválva a netem, tehát teljesen felesleges a 3G.
2012. okt. 27. 12:13
13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap amúgy leszedtem csak kiváncsiságból egy appot, ami azt mutatja, hogy hol van adótorony térképen meg minden cella adatot megmutat. Nos az alkalmazás azt írta nekem, hogy folyamatosan 3g hálózaton vagyok. VAlahol át lehet állítani, hogy 2G-n legyek? Most nincs aktiválva a netem, tehát teljesen felesleges a 3G.
Amúgy én úgytudom, hogy adaforgalom ide vagy oda jobban merít a 3G.
2012. okt. 27. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!