Mikorra várható több jó alkalmazás a windows phone marketplace-ra?
Most olyan kevés jó app van rajta és alig van rajta pár jó játék is. Jelenleg nagyon sok jó kiválló app és játék van google play-en mint a wp piacterén...
Mikorra várható, hogy több jobb játékok appok legyenek a windows phone piacterén is mint a az android google play-én?
A kérdés adott :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
És meg éri venni most Nokia Lumia 710-et?
Naponta több mint 200 alkalmazás jön a windows-ra , de szerintem várd meg a szilvesztert akkor dobnak ki alsó-közép kategóriás telefonokat amiken windows van , és különben naponta 215 új szoftver jön a windowsra , amig az androidra jóval kevesebb , és az emberek nagy részének androidos telefonja van , és a windows most kezd elterjedni szóval csak még több appra lehet számítani . [link]
És hamarosan jön egy olcsóbb windows 8 as telefon , a külsőjét most védették le . És a windows-ra 115,000 app van de a hibás , vírusos alkalmazásokat leszedik . Szóval nem lehet elvárni hogy még több alkalmazás jöjjön létre mivel ez is nagy teljesítmény .
most aztán tényleg össze kavarodtam :S o.O'
kaphatnák egy tiszta választ a kérdésemre?
de köszi amit irtatok eddig is
Itt egy tiszta válasz.
Megéri megvenni a lumia 710-est. Én fél éve vettem a 710-est. És míí meglepő számomra már akkor megért. Főleg az android, idióta és idegesítő hibái, fagyásai után. :s
Vagy ha wp8-ast akarsz, akkor nem soká jönnek azok is.
# 7
kevered a wp8-cal. Jelenleg amit tudunk a 7.8-ról az az, hogy megkapja a wp8 felületét, semmi más infó nincs róla, így arról se tudni, hogy bluetoothon lehet-e majd fájlokat küldözgetni, de szerintem nem.
Nem hiszem hogy csak szívatásból szavaztatnak minket hogy mi kerüljön a Wp7.8-ba a kezdőképernyőn kívül.
Az gonosz tréfa volna,ezért gondolják joggal,hogy több lesz a 7.8 mint a kezdőképernyő.
Erről beszélek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!