Miért csak 73 karaktert tudok írni az sms-be?
Figyelt kérdés
Sony ericsson W580i-m van, T-mobil.és csak 73 karaktert tudok 1 sms-be írni.Többet nem enged, már próbáltam a beállításoknál keresgélni de semmi iet nem találtam.Ha túl lépem a 73 karaktert akk azt írja h a többit a 2. sms.be elküldi. -.-" plz help2009. aug. 9. 20:30
1/4 anonim válasza:
Az ékezetes betű több karakternek számít azért.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen ez a telefon, amit használsz, de volt egy Nokiám, ami szintén korlátozta a karakterszámot, nem szám szerint, hanem, nem támogatta a magyar nyelvet, és az ékezetes betűket nem egy karakternek számolta, hanem ahogy tetszett. Nem lehet, hogy a tiéddel is ez a gond? Próbálj meg angol szótárból, ékezetek nélkül irni, akkor mit csinál?
3/4 anonim válasza:
Nekem W810i-m van. Az nem korlátozza a karakterszámot. Próbálj meg az Üzeneteken belül keresni egy Beállítás menüpontot, hátha azon belül tudnál állítani valamit a szöveges üzeneteken!
4/4 anonim válasza:
Kapcsold ki az üzenetformátumnál az UTF-8-at, ANSI formátumban küldje az üzenetet (ekkor az ékezetek nem fognak átmenni, hanem ékezettelen betűk lesznek helyette).
Ugyanis az ékezetes betűket a te telefonod több karakterhelyen küldi el, ezért rövidebb egy-egy üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!