Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson w302 mobilon...

Sony Ericsson w302 mobilon van. Miért van az hogy a telefonkönyvbe az egyik névnél 16 karaktert is kienged írni a másiknál az istennek nem enged 13-nál többet?

Figyelt kérdés
Dühít, hogy nem tudom kiírni normálisan a neveket, 1 betűt le kell csípnem h kiférjen valahogy a neve. Miért van ez így, lehet valahogy változtatni ezen. Másik kérdés az sms-n 160 karaktert lehet küldeni, ugye? miért enged csak 70-t beírni? :( Köszi
2009. jún. 30. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem w380-asom van és nálam ilyen problémák olyankor vannak ha nem a telefonba ment(ett)em hanem a SIM-kártyára.De a SIM kártya tárolási mérete is függ szerintem szolgáltatótól.Nekem a Pannon SIM-kártyára 15 karaktert engedélyez.Csak ezt tudom elképzelni,ugyanis majdnem ugyanaz a 2 teló.
2009. jún. 30. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok.Az SMS pedig szerintem azért van mert ha ékezetes karaktereket (ő,ú,ű,ó,é,í stb.) használsz akkor az kettőt vagy hármat esetleg négyet is igénybe vesz a megmaradt karaktereid közül.
2009. jún. 30. 09:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet valahogy változtatni az sms-nél, hogy ne 2-3 karaktert vegyen az ékezetes betűnél?
2009. júl. 7. 09:41
 4/4 anonim válasza:

Én is észrevettem, hogy ha ékezetet használok ezen a mobilon, akkor 70 karaktert tudok írni egy sms-be a 160 helyett. következőz kell csinálni: üzenetírásnál a lehetőségeknél menj rá az írási beállításokra, és a nemzeti karaktert kapcsold ki!

Így nem lesz "ú" "Ű" "Ő" betüd, de rendesen 160 karaktert tudsz felhasználni!

2009. aug. 11. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!