Samsung C3050 új SMS írásnál miért csak 50 karaktert enged írni?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni, hogy a C3050-es mobiloknál, új SMS létrehozásánál mit kell beállítani, hogy ne csak 50 karaktert engedjen írni a telefon? Akár automatikus-ékezetes-ékezetnélküli módra teszem, új sms írásánál mindig az: "ÚJ(1/12)" felirat jelenik meg 50 karakter lehetőséggel. :(2009. dec. 26. 21:58
1/6 anonim válasza:
beállításoknál esetleg, bár nem biztos mert az én sonymon sem lehet csak kb 80at
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ott próbálkoztam az automatikus-ékezetes-ékezetnélküli módokkal. Mindet egyenként elmentettem, majd amikor új sms írással próbálkoztam, mind a 3x csak 50 karaktert engedett. Eddig is Samsung telefonom volt, csak az 160 betűt engedett. Nem értem mit rontok el. Ha van még ötleted, nagyon szívesen veszem! :)
2009. dec. 26. 22:14
3/6 anonim válasza:
SMS-Beállítások-Szöveges üzenetek-
és ott a karakter támogatásnál ékezet nélküli
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a 2. választ, de ha elolvasod amit írtam, akkor láthatod, hogy ezzel már próbálkoztam. Valami olyan ötlet kéne, ami új a leírtakhoz képest. De még 1x köszi.
2009. dec. 26. 23:03
5/6 A kérdező kommentje:
Tiszta dili, de végső elkeseredettségemben kivettem a SIM kártyát néhány percre és amikor visszatettem, ugyan úgy ékezet nélküli módon, engedte a 160-at. Köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 26. 23:17
6/6 anonim válasza:
Azért mert a címzetthez akarod beírni az üzenetet. elöször a címzettet kell megadni és utána engedi irni az üzenetet, ami nálam max kb 1800 karakter lehet (elég sok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!