Kéne egy terv. A szüleim nem akarják hogy a saját (! ) pénzemből új telefont vegyek. Hogy tudnám őket meggyőzni? BŐVEBBEN LENT
Egy éve vettem uj telefont,amivel meg vagyok elégedve,de már hosszabb ideje vágyom egy másikra.Először azért nem azt vettem,mert nem engedték meg(akkor még drágább volt sokkal),de 15 éves vagyok,szerintem jogom van nekem eldönteni hogy mire költöm a pénzem.Kb fél éve döntöttem el hogy nem elérhetetlen ez a telefon,és elkedztem rá gyüjteni,szülinapra,húsvétra,névnapra karácsonyra stb pénzt kértem.Most van sok és 65 ezerért akarom a telefont.
OKOS,KIGONDOLT TERVEKET KÉRNÉK! KÖSZÖNÖM ELŐRE IS :-)
"ha szeretnél valamit,nem számít az ára!"
Ez igaz, de azt is figyelembe kell venni hogy ami kell, annak számít az ára, és az az elsődleges. Majd ha lesz saját kereseted tudni fogod mit jelent ez. Engem nem zavar hogy mellettem mindenkinek 5X annyit ér a telója, és arra gyűjtök hogy egyetem után legyen saját lakásom, kocsim, ne a szüleimtől kelljen kölcsönözni (ezt mind úgy hogy nyáron melózok, egyetemen meg kapok ösztöndíjat).
áá nemértitek.. :/ vagyis bocsi azt nem irtam le hogy felét onnan kaptam,hogy ha 5-öst kapok akkor kapok pénzt érte (persze nem ezreket) és igy szorgalmasabban tanulok.De ebbe ne menjünk bele.
aki a kérdésre válaszolt annak köszönöm,ISMÉTLEM.Nem azt kértem hogy adjatok igazat a szülőknek és hogy hülyének tartsatok hogy venni akarok egy telefont -,- hanem hogy mit mondjak nekik(!!) Nem arra vagyok kiváncsi hogy miért ne vegyek,meg hogy miért spóroljak.Az az alaphelyzet hogy telefont fogok venni.Nem az hogy vegyek e telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!