Android vagy Windows Phone?
Melyik a jobb és miért?
Légyszíves csak azok írják meg, akik már használták is. A youtubeon én is tudok videót nézni. Köszönöm!
Én használom kb féléve. Jó. Nekem tetszik. Gyors, nem akad, nem fagy. A people hub -tudom, az Omnia 7 esetében nincs magyar nyelv- a kapcsolatok cseme, és igen, jól eltalálták, könnyen kezelhető. Én nem váltanék már rendszert. Egyrészt, mert nekem ez a legkényelmesebb, másrészt van jövője, harmadrészt pedig nincsen vele probléma. Ez nem fanatikusság, csupán az ember könnyen megszokja a jót. Androidom nem volt de sok tesztvideóban, tesztekben, meg élőben a kiállított darabok is néha laggoltak egy sort. Na ez a Windows Phonenál nem létezik. Vannak hiányosságai a WP7-nek, de amit tud, az patentül tudja. Nem kell várni semmire, minden azonnal végbe megy.
Viszont a Zune elején idegesített, de mára már megszoktam. Engem a Mass Store funkció nemléte nem zavar, hiszen mindig van nálam egy 16GB-os pendrive, a telefonom meg csak 8 GB és azt a zenéknek és a képeknek, kisebb játékoknak tartom fent. Tetszik a kamera és a fotóalbum közötti átjárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!