SEGÍTSÉG! Milyen okostelefont vegyek?
Figyelt kérdés
13éves vagyok(olyanokat hozzászólásokat nem kérek hogy nem kell nekem még okostelefon). Karácsonyra kérek egy okostelefont, de nem tudok dönteni. Amiket mindenképp szeretnék: GPS, WIFI, bloototh, java. Tetszik az LG (3d, 4x, go, l7), SAMSUNG Galaxy Gio, S..., SONY Ericsson XPeria (mini, tipo.....) De egyzserűen nem tudok dönteni. Annyira nem értek még a kifejezetten okostelefonos szakkifejezésekhez, ezért nem sokat mondott a net. Segítsetek, mit ajánlotok?2012. okt. 14. 17:21
31/35 anonim válasza:
Kedves kérdező! Olyan telefon nem létezik, amelyikre teljes mellbedobással nem vetné rá itt valaki, hogy az mennyire sz..r. Ha nem így gondoltad, el kell hogy keserítselek.
Egyébként vedd valamelyik Xperia modellt. Ár/értékben igen jók! A samuk túlárazottak, a szifonok hajajj, de mennyire, Nokia leépítette magát. Talán még HTC.
32/35 anonim válasza:
vagy HTC desire HD nemtom kb. a 15évesek körében lehet ondani"elavultnak" a desire-t atolmég ,hogy nem a legujabb telo attolmég jó de desire HD az télleg elég jómár:DDD! ez csak az én véleményem HA NEMTETSZIK LEHET LEPONTOZNI!!!
33/35 A kérdező kommentje:
Jóvan, nyugi haver :DD
2012. nov. 5. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!