SEGÍTSÉG! Milyen okostelefont vegyek?
Látom, a zsenik megint összegyűltek egy szűk körbe, és szerencsétlen gyereknek nem elég, hogy lassan egy 2 éves telefont ajánlotok, rögtön kettő egyformát, ami más név alatt fut.Gondolok itt a Gio-ra és az Ace-re, ami ráadásul még mindig túl van árazva.
A pofám leszakad tőletek, itt egy 13 éves kisgyerek, aki telefont szeretne, és gondolom korából fakadóan még játszani is akar majd rajta a komolyabb játékokkal, itt meg kiszúrod/kiszúrjátok a szemét egy hardveresen elavult armV6-os soccal szerelt telóval.
Akkor adjatok neki majd érdemleges és hasznos tanácsot, ha ne adj isten megveszi az Ace-t és feltesz itt egy kérdést, hogy "miért nem tudok rendesen játszani rajta?"...
Ne a sz*rt akarjátok rátukmálni másokra, hanem valami hasznos tanáccsal lássátok el őket.Főleg azokat, akik totál nincsenek képben ezekkel.De úgy látom 71-es, hogy te sem vagy épp a topon...
Kérdező: Olcsó, erős, nagy kijelzős teló, ami még egy darabig állni fogja hardveresen a sarat az az Alcatel OT -995, ha számít a kamera, és a fotózás, akkor SE Xperia Ray, ha kompakt méretű teló kell, akkor Xperia mini pro, de ha megtudod mondani, hogy kb. milyen árban kapod/veszed, akkor sokkal több féle telót fognak tudni neked ajánlani a kollégák.
Világ életemben Nokia párti voltam, de leépítette saját magát.
Sony. Igen a Sonyk jók! Lehet mondani, hogy mert a sonysok jönnek, és... A sonyk JÓK! Igen, a samunak vannak jobb telói(Galaxy s3), de szerintem erősen, ERŐSEN túlárazott iphone klónok. JÓ klónok!!! JÓK! De túlárazottak, méghozzá nem kicsit. Igen, jobb egy 4magos s3, mint egy 2 magos ion. De ár/értéken már lehet vitatkozni!
És akkor a szifon. Állítólag atomstabil. Millió alkalmazás. Sosem volt hozzá szerencsém, így nem foglalnék állást. Talán csak annyi, hogy egy iphone 5 300eHuf fölött?? Te jó ég!! Jó annak, aki ennyit tud rá szánni.
Számomra a sorrend: Xperia ION(vagy SL), Galaxy 3s, Iphone 4s
Bocs, ha valakit megbántottam, válaszom teljes egészében az én szubjektív véleményem, és akárki köt is bele, én így gondolom.
1.válaszoló:pontosan nem tudom, mennyit fizetne meg érte aki veszi. ha van valami nagyon jó, 70-80-at is kisírhatok biztos.De szerintem 60alatt kéne.
2.válaszoló: Énis Samsungra gondoltam inkább. A SE Xperian azért gondolkodtam, mert egy haveromnak mini-je van és sokmindent tud(vaku, lámpa, jó kamera...). A gio egy elég lehetséges szerintem...
3.válaszoló:túl kicsinek gondolom az a problémám, valahogy inkáb a galaxy-k felé hajlok.
4.válaszoló:nekem pedig az jönne mégis...amúgy te vagy a 4.-ik :D
5.válaszoló: nokiát semmikép,, főleg 610-est nem. lehet hüyleség, de csajosnak tartom a nokiát.
6.válaszoló:-
7.válaszoló:-
8.válaszoló:-
9.válaszoló:igen, az is jó lehet (azt pont nem néztem amúgy)
10.válaszoló: pfúú...alcatelről nem halottam valami jót..
11.válaszoló:-
12.válaszoló:-
Azért köszi mindenkinek, továbbra is várom ötleteiteket...
Galaxy Ace-m van. Nem telik el nap hogy a telefonom a következőket ne csinálná:
- Magától kikapcsolás
- Nem érek hozzá a képernyőhöz mégis a galléria nézegetésén kívül a játékokba való belépésig mindent csinált már
- Csak úgy feloldódik a zsebemben és elhatározza hogy felhív valakit.
- Úgy gondolja 5-10 percenként lefagy és hiába nyomok bármilyen gombot még a képernyő sem sötétül el még percek után sem.
- Hetente egyszer csak úgy kitörli az egész memóriakártya tartalmát (már vagy 6-szor volt szervízben). Még jó hogy megvan midnen szükséges dolog a gépen mert rátöltöm.
Sok embert ismerek aki nincs megelégedve a Samsung telefonjával (ezek leginkább Galaxy mini, Galaxy Ace és Galaxy S tulajdonosok)
Én egy Xperia P-t céloztam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!