SEGÍTSÉG! Milyen okostelefont vegyek?
Figyelt kérdés
13éves vagyok(olyanokat hozzászólásokat nem kérek hogy nem kell nekem még okostelefon). Karácsonyra kérek egy okostelefont, de nem tudok dönteni. Amiket mindenképp szeretnék: GPS, WIFI, bloototh, java. Tetszik az LG (3d, 4x, go, l7), SAMSUNG Galaxy Gio, S..., SONY Ericsson XPeria (mini, tipo.....) De egyzserűen nem tudok dönteni. Annyira nem értek még a kifejezetten okostelefonos szakkifejezésekhez, ezért nem sokat mondott a net. Segítsetek, mit ajánlotok?2012. okt. 14. 17:21
21/35 anonim válasza:
Ha neked nem baj, hogy pixeles, kis felbontású kijelzőt kell majd bámulnod, akkor nyugodtan vedd meg. Bár nem tudom, egy 13 éves lánynak minek strapamobil.
22/35 A kérdező kommentje:
már elnézést de nem vagyok lány
2012. okt. 18. 15:17
23/35 anonim válasza:
Bocs, valamiért úgy szűrtem le, hogy az vagy. Mindegy, akkor értsd előző válaszomat a "lány" szó nélkül.
24/35 A kérdező kommentje:
oké, semmi baj :)
2012. okt. 20. 09:30
25/35 anonim válasza:
htc desire :D vagy htc wildfire s(nekem is az van és ahhozképest ,hogy 600mhz-es nagyon jó,gyors)
13/F
26/35 A kérdező kommentje:
Na végre valami, ez meg se fordult a fejembe jó ötlet! :)
2012. okt. 24. 08:35
27/35 anonim válasza:
Ne is forduljon, a Desire mostanra elavult, a Wildfire S meg már újkorában is az volt (1,5 éve).
28/35 A kérdező kommentje:
ebből elegem van csezmeg XD, egyik jön isteniteni az egyik telót másik jön legnézni, végig, mind, galaxy, xperian, htc..
2012. okt. 24. 13:21
29/35 anonim válasza:
Akkor egyszerű, ha eleged van belőle.Nem itt kell feltenned a kérdéseidet, és nem lesz problémád a válaszolókkal és a válaszokkal sem. ;)
30/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező, vegyél egy Xperia U -t vagy Go -t, és meg leszel elégedve vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!