Miért van mindenki beájulva a Lumia 920-ra?
Szerintem a windows tök ronda, és az alkalmazások is kevesebbek rá mint az Androidra vagy az iOS-re!
Azt meg ne mondjátok hogy gyorsabb, meg nem lehet megakasztani mert PL. Egy Galaxy S3 vagy iPhone 4s,5 is baromi gyors és megakaszthatatlan!
"Egy Galaxy S3 vagy iPhone 4s,5 is baromi gyors és megakaszthatatlan!"
Egyik mobil se megakaszthatatlan.
Attól hogy gyorsak még van gyorsabb...
"Szerintem a windows tök ronda"
Szerinted. Szerintem meg pl az iOS.
"z alkalmazások is kevesebbek rá mint az Androidra vagy az iOS-re!"
Prohardveren keresd fel a balcsida( [link] névre hallgató kollégát na ő szépen kioktat hogy mit is tudnak az alkalmazások. Eddig nekem mindenre tudott alternatívát mutatni wp-n ami esetenként még jobb is volt mint a másik 3 rendszeren.
A kérdésre válaszolva pedig: Mert új? Lehet hogy ezért. Igen ez lesz az!
Mert egy jó lehetőség arra, hogy a Nokiát megint a komoly gyártók közé sorolják, de ők is tudják, hogy ehhez iszonyat marketing gépezet is kell. Úgyhogy nyilván a csapból is ez folyik.
Egyébként meg jóval innovatívabb készülék mint pl az új iPhone (ez egyébként az Apple szégyene is), úgyhogy meg is érdemli a figyelmet. Vezeték nélküli töltő, különleges érintésérzékeny kijelző (most nem ugrik be a neve), PureView technológia. Már egyenként is olyan dolgok amire érdemes felkapni fejünket. Nem is beszélve az olyan mellékes jóságokról mint a Nokia Maps, meg az ingyenes Microsoft SkyDrive. Nagy durranás lesz.
És ezt Android-fanként gondolom így.
Én wp fanként úgy nézek rá, mint egy istenre. :D na ez azért erős túlzás. :D
Szerintem nem ronda, hanem stílusos. Anno, mikor megjelent az Omnia 7, akkor a monitor előtt nevettem egy sort, hogy EZ MI?
Aztán a Nokia beszállt a buliba, gáznak tartottam. Majd 1x akadtam a T-Mobile-ban az akkori új Lumiákba..na akkor szerettem bele. Amíg nem láttam, addig én is legyintettem, hogy ez egy vicc, amit Bill Gates iratott meg, hogy ne unatkozzanak a fejlesztő központban.
Aztán rájöttem, hogy nagyon gyors. Nem kell neki 483882168900099999054298513874085688 processzormag, hogy ne akadjon, és hogy gyors legyen, ellenben az androiddal. Tele van animációkkal, ami sokat dob rajta.
A 920-ért meg azért van mindenki oda, mert 2magos procival a Galaxy S 3-at lazán porba vágja, akár csak az új iPhone, de az most nem lényeges, hanem, mert nagyon jól optimalizálták az egész rendszert, és komoly előrelépések vannak a wp7-hez képest. Ide nem kell Zune, lesz Bluetooth rendesen, 32 GB tárhely, ütős kamera, és a jobbnál jobb Nokiás appok. Illetve hiába van kevés program rá, ha az appok 90%-a igényesen van megcsinálva, és nagy az igénylefedettsége.
,,Szerintem a windows tök ronda"
Attól hogy te rondának látod , nagyon sok mindenkinek tetszik .
,,Az alkalmazások is kevesebbek rá"
120 000 alkalmazás van , és a fontosak mind megvannak , és olcsóbbak is mint az Imac-re , és 120 000 alkalmazásra ha azt mondod hogy kevés akkor te ténleg éjjel nappal telefonozol xD .
És még egy jó érv , az alma termék szinte kétszer ojan drága , és a három telefon közül a Legolcsobb (bár még a galaxi S3 olcsóbb , de hamar le fog esni az ára , mivel most dobták ki)
Teszteken bebizonyították hogy a lumiának a LEGJOBB a kamerája a három telefon közül ( [link] a legjobb .
Sokkal több színben kapható :D
a képernyőfelbontása nagyobb mint az akmájé , és egyenlő az S3 al .
Az alma nem bővíthető mikorSD vel , S3 és lumia igen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!