Miért van mindenki oda a WP8-ért?
Nemsokára megjelenik és mindenki el van ájulva hogy milyen jó lesz ?
Tényleg ilyen jó lesz ? mert a wp7 egy rakat csúfság a csempéivel.
Nekem sem tetszett a WP7 kinézete sokáig, de aztán egyik ismerősöm vett, kipróbáltam én is, és tényleg jó.
Maga az oprendszer is, kinézettel sem volt bajom. Bár én lehet nem vennék, nagyon zavart a zártsága, de az emberek nagy részét ez nem zavarja.
WP8 meg mindenben jobb lesz, mint a 7, tényleg jó cucc lesz.
Mert jó lesz.
A kiszivárgott infók és a bemutatók alapján végre használhatóvá tesz olyan funkciókat amik a többi kütyüben most mint eyecandy virítanak csak de gyakorlati hasznuk a nulla felé konvergál. Valamint szimpatikus a felsorolt támogatás jegyzéke is és hogy a Surface várhatóan beszáll az Amazon vs Google háborúba. :D Azt nagyon szeretné mindenki.
A wp7 ennek a rendszernek a nagytesztje volt. Így kell ezt csinálni. Most már tudják mit bénáztak el és kijavítják.
Legalább is az információk erre következtetnek.
Aztán hogy mi lesz... azt majd meglátjuk, de várjuk szeretettel.
A WP7 csak etető csali volt, a WP8 nagy felfuttatója.Az Apollót a WP7-tel egy időben kezdték fejleszteni, és idő közben csiszolták, az igényeknek megfelelően.Eleve a WP7 még WM 6.5-ös keretrendszeren fut, és ugye az Apollo már nem.
A Metro bejött, akinek bejött, baromi dizájnos(szerintem), jók voltak a meglévő funkciók, igaz voltak korlátok(csakúgy, mint az iOS esetén), így ezt is vették, mint a cukrot.A WP meg oldott a korlátokon, hozza azokat a funkciókat, ami mindenkinek kell, stb.
Így kell ezt csinálni, ahogy az előttem szóló is mondta.
A csúfság meg szubjektív.Szvsz a legdizájnosabb a wp7.
És ahogy mondták is előttem, azért van érte oda mindenki, mert sokkal jobb lesz.Simán ringbe fog szállni az új OSx-szel, meg a Jelly Bean-nel.
Azért elég durva, hogy egy mostani WP7, ami csak 1 magot támogat, lazán hozza egy 2 magos Android szintjét. Na most mi lesz ha a Nokia vagy a HTC meghibban és kiad 4 maggal telefonokat?? Akkor az androidnak kell majd 16 mag? vagy....?
Na ezért is voltak sokan oda, és szerzett a wp7 egy "ekkora" tábort, mert kis hardver igény, durva teljesítménnyel és enyhített korlátozásokkal. Sok androidos tulajtól olvastam itt gyakorin, hogy visszaváltanak wp8-ra, vagy váltottak wp7-re...és nem véletlenül.
Sokan a rendszer kinézetét gúnyolják, holott ez szerintem izlés kérdése. Letisztult, gyors, és elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!