Mért hiszi mindenki azt h egy hátsó rész vagyok azért mert 12 évesen iphone 4s-em van?!
Én tőlem speciel akár 5- is használhatsz.
Így már nem MINDENKI hiszi rólad , hogy derékon aluli vagy.
Hát...ha jó tanul vagy és van önszorgalmad, és segítesz otthon, akkor én azt mondom, hogy megérdemled.
De ha rosszul tanulsz és mindenbe belesz*rsz, akkor biz egyetértek a 'mindenkiékkel'.
Nekem is van ismerősöm sajna, aki egy mezei hülye (de szabályosan) és pénzeli..de tele és csak idén 4 tantárgyból bukik, plusz néha kábítózik..! Kilószámra veszi a haverjait....fizet a leckékért. (egy két oldalas fogalmazásért cserébe 2 napig nagy menüt vett nekem a büfébe :D)
Nekem is iPhone-om van, az egyik barátom mindig el akarja venni az iPhone-omat. Azt mondja hogy szar, pedig neki 20.000ft-os telója van. Szóval csak irigykedik.
Ne foglalkozz velük, esetleg mondd azt nekik hogy: "Az én telóm jobb mint a tied, akkor te mi vagy?"
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!