Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile előfizetésesek!...

T-mobile előfizetésesek! Nektek nem szokott sokkal több lenni a számlátok végösszege mint amennyit valójában beszéltek?

Figyelt kérdés

Előző hónapban mindössze 1300 Ft ot beszéltem összesen.ECO XS ben vagyok aminek a havi díja 1950 Ft.

Alig beszéltem, alig küldtem sms-t, internetet egyáltalán nem használok, az aktuális forgalmamat neten keresztül nézem, nem küldök mms-t sem pedig semmi extrát nem használok.Csak telefonálás, és néha 1-2 sms-t.

És most jött meg a számla, 2845 Ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akárhogy számolom össze a leírtakat, sehogysem jön ki az az összeg, majdnem 1.000 rel kevesebb.Mire fizetek én akkor ennyit???Vagy ezt direkt csinálják????

Nem egyszer előfordult már hogy beszéltem, többet mint szoktam, mert voltak elintézni valóim, kb 5000 re számítottam, akkor még 3000 Ft körüli díjcsomagom volt...erre kiszámláztam 11.000 Ft körüli számlát, és amikor bementem megkérdezni hogy miért, csak annyit mondtak, hogy ezek szerint sokat beszélek.Holott teszem azt 39 Ft os percdíjjal sehogysem tudtam volna 11 ezret összehozni!!!Most ezt mégis mire véljem?Kíváncsi vagyok, másoknak is van-e ilyen, vagy csak engem "szivatnak"???Már nagyon elegem van belőlük.

2012. okt. 8. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Részletes számlát nem kapsz? Mármint nem a nagyon részletest, amiért fizetni kell, hanem a csekkhez tartozót. Ott ott van mennyit beszéltél, és h mit számláz ki neked. Nekem 2760 Ft lett most a számlám, tehát nekem nem számláz többet.

Egyébként honnan tudod,h összesen 1300Ft-ot beszéltél???

2012. okt. 8. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:

De kapok olyat ,azokat adtam össze mindent pontosan, 1970 Ft jött ki...és 2845 van a végére írva.

Onnan tudom hogy www.t-mobile.hu- ra felmegyek ott belépek a saját oldalamra és ott még ki volt írva október 3-én, hogy aktuális havi forgalom 1301 Ft (kedvezmények levonása nélkül)

Meg azt nem értem hogy állítólag hó 1.napjától az utolsóig tart az egy havi forgalom, és nekem még volt hogy 3.á ig beszéltem, azt is az előző havihoz számlázta.Gondolom akkor a következő hóban azt a 3 napot újra hozzászámolta a következő hóhoz.

És most 3-án 1301 forint volt az havi forgalmam, azóta nem is beszéltem telefonon.

Nem értem, mit művelnek.

2012. okt. 8. 16:15
 3/8 bp1985 ***** válasza:
Telefonadót beleszámoltad? Ezt ugyan már az előző kérdésednél is megkérdezték.
2012. okt. 8. 16:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, bele persze.
2012. okt. 8. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Az 1950Ft-os előfizetéből mennyit beszélhetsz le???
2012. okt. 9. 11:13
 6/8 A kérdező kommentje:
1300 at beszéltem le most.Direkt úgy csinálom most már hogy véletlenül se érjem el az 1950 et hogy csak annyit kelljen max fizetni, hogy kihúzzam ezt a 2 hónapot ami még van ebből az előfizetésből.
2012. okt. 10. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
De az 1950 Ft-os előfizetésből lebeszélheted az egészet??? Ez elég ritka.
2012. okt. 10. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Havi díj

1950 Ft 100%-ban leforgalmazható

beszélgetésre és SMS-ekre

bármely belföldi hálózat

irányába

Számlázás és leforgalmazhatósági feltételek

A díjcsomagok számlázása egyperces mérési egységben történik. Az Eco XS és Eco S díjcsomagok havidíja 100%-ban lebeszélhető belföldön, hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hívásra, illetve felhasználható SMS küldésre, hangposta-lehallgatásra belföldön. A havidíj hóközi aktiválás esetén időarányosan számlázódik. Az EcoMix díjcsomag havidíja 100%-ban lebeszélhető, minden időben és minden előfizetői irányban alap és emeltdíjas hívásokra, illetve felhasználható SMS küldésre, MMS küldésre.

2012. okt. 11. 08:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!