Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » (Vigyázat! Szubjektív kérdés!...

(Vigyázat! Szubjektív kérdés! ) Szerintetek melyik a legjobb Okostelefon gyártó?

Figyelt kérdés
(Én nekem a legjobban a Sony munkássága tetszett, de a szoftver problémák nem jönnek be. Azért a csúcsmodellen legyen már használható az ics) Szubjektív kérdésre-szubjektív válaszokat kérek és ne ilyenek hogy az apple a legnyereségesebb ........ ( nem kérek trollokat!!!) (nem épp a csúcsgépekre gondolok,hanem mint megbízhatóság)

2012. okt. 6. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Samsung és Sony. Sony a nagyon jó optimalizáció miatt, a Samsung pedig a megbízhatóság miatt, mert az sgs2-őm még egyszer sem fagyott le.
2012. okt. 6. 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Én az Apple mellel teszem le a voksom.Nekem egy 4 van de nagyon masszív gyors és nagyon jól összerakott cucc.Régen a Sony Ericcsonokat szeretem.
2012. okt. 6. 22:57
 13/16 anonim válasza:

Nálam most az Apple a legmegbizhatobb márka. 2 éve van iPhone 4-em, és még sose volt vele gond. Tabletek terén is az Apple a legjobb másfél éve van egy iPad 2-es készülékem, és ezzel se volt sose gond! Laptop-ok terén is elég jok, volt régen egy 15" MBP-m ami abszolut tökéletes gép volt, csak sajnos elopták. Fél éve nyüzök egy 13'' MBA-t és ez is teljesen tökéletes, gyors, ''erös'', jó akku(8-10 ora. 50%-os fényerö+wifi) .

A Samsung nálam telefonok terén egy életre leszerepelt! legföbb képen azért mert 1 évben kiadnak kb. 70db telefont és 1 év mulva még a 10.000ft se kapsz érte.(Ugy mondom h nekem volt Samsung U600, Ultra touch, Jét. Mindegyik böven 100.000ft felett volt!) Megbizhatoság terén nem nagyon volt velük gond, kivéve a jét-el 2x cserélték ki a t-mobile-ban.(mind a 2x a kijelzövel volt a gond, az 1.-nek a kijelzöje nem érzékelte az érintést elég sokszor és csak akkor érzélelte ha ki vettem az akkut. a 2.-nak a kijelzöje villodzani keztett) Szerencsére 3 munka napon belül volt ezért cserélték.

Régen a nokia volt az abszolut no.1. volt egy n95 8gb-os készülékem ami több mint 4(!) évig tökéletesen müködött hiba nélkül!

2012. okt. 7. 03:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Bár én maradok Sony-HTC fan :D
2012. okt. 7. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a Sony, Nokia ez a kettő a csúcstartó, mindkettő nagyon igényesen készít telefonokat, de még az Alcatel is egyre jobb és jobb minőségű termékeket csinál, amik ráadásul nagyon kedvező árfekvésűek
2012. okt. 14. 10:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem mért szeretik a samsungot . Bár biztos azért, mert a tudatlan azt hiszi amitt mondanak neki. A sok tudatlan bedől a reklámoknak.
2012. nov. 8. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!