Szerintetek melyik a legjobb gyártó? Telefon szempontból
már most samsung nagyon feltört.
de a minőség, a legjobb, szerintem az apple.
Sony most kezdte el gyártani, kivsáolta az erricsntól, de már ebben a készülékben is van hiba.
Nyomógombos TELEFONnok közül: régebbi nokiák, 6310 verhetetle
Érintős "olosabbmintagazdája" kütyük közül: az Apple, de toronymagasan, a samsungok csak koppintásuk
Eddig is a Sony gyártotta a telefonokat, míg az Ericssonnal együtt vitték a boltot, akkor is a Sony volt a nagyobb részvény társ, és mivel az Ericsson szinte semmit nem csinált csak a nevét tette a telefonra, így a Sony röhögve kivásrolta a társát az üzletből.Ennek előnye, hogy jöhet a cross platform, átjárhatóság tévé, telefon, blu ray lejátszó, és konzol közöt, anélkül, hogy a "csendestárs" húzná érte a száját.
Samsungra sosem ruháznék be android fronton.
Apple-t elvből nem veszek, mert kb. 2szer drágábban árulják, mint amennyit ér.
Nekem a HTC jött be a leginkább.
De ez is egy olyan kérdés, amire objektív választ nem igazán lehet adni.Mindenkinek az a legjobb, amelyikben a leginkább bízik.
Saját listám a legjobbtól kezdve:
Apple (de az árát nem éri meg)
Sony
HTC (nem sokkal lemaradva)
Motorola
Alcatel (persze csak alsó és közép kategóriában)
Samsung
ZTE
LG
Huawei
Én nem értem azokat az embereket, akik mindig mondják, hogy a Sony/SE szar meg selejtes. Eddig mindig SE-om volt, sosem volt komoly baja, hogy szoftverhibás vagy állandóan fagyott volna. Szerintem mindig korrekt telefont hoznak össze, nem úgy, mint a Samsung vagy az LG.
A Nokia mindig jó volt, de a Symbiannal elb@szta egy kicsit, WP7-el a legjobb (Lumia 800).
HTC minőségi anyagokat használ mindig, de hardveresen általában mindig alulmarad. (Most nem a One X-et értem)
Apple is minőségi, de nem adnék annyit egy almáért.
LG és Samsung mindig egymással versenyeznek (S5230 vs KP500), de anyaghasználatban nagyon alul vannak, optimalizálás sem erőssége e cégeknek, hardveresen mindig gyengék (nem az S2-t értem ide). (TV, DVD viszont korrekt)
Huawei: szépen fejlődik, de még van mit tanulnia.
ZTE: nagyon gyenge hardver és gagyi anyagok használata
Motorola: egy-két telefonját próbálgattam, de ezek, illetve a tesztek alapján, korrekt gyártó a HTC mögött.
Az Apple jó lenne, csupán annyi a gondom vele, hogy törékeny..
A Samsung a legjobb készülékeket gyártja hardverileg, és teljesítményileg. Viszont azzal nem értek egyet, hogy másolja az Apple-t. Írj akár 1 példát is, amiben látható rendesen, hogy másolja az Apple-t.
A Sonynak már nem megy olyan jól, mint régebben, legalábbis amióta kettéváltak, azóta leesett az eladása.. Teljesítményileg jó készülékeket gyárt, hiszen ott az Xperia S.
A HTC pedig anyaghasználatilag gyárt jó készülékeket, teljesítményileg a legrosszabb hardvert választja.
Az LG pedig durván utánozza az Samsungot, viszont közel sincs olyan jó hardverileg, sem teljesítményileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!