Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb szórakoztató,...

Melyik a legjobb szórakoztató, elektronikus készülékeket gyártó cég?

Figyelt kérdés

Tv,konzol,laptop,telefon stb.

Sony,Samsung,Lg,Thomson stb.

2012. aug. 15. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

A Sony! Mindenben jók, kiváló minőségű termékek.

Van sok Sony termékünk a régitől az újig, és egy majdnem 10 éves termékük még mindig működik, különben egyszer se volt szervizben.

Sok gyártónak vannak jó termékei, de sok olyan is van aki elbújhat a Sony mögött.

2012. aug. 15. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
A Sony mostanában nem éppen a legjobb. A laptopjaik túlárazott hulladékok. Autó hifibe pedig mindig is sz@rokat gyártottak. Tv-be és telefonba szerintem a Samsung az egyik legjobb. Plazma tvkbe a Panasonic a legjobb. A Pioneer is nagyon jó plazmákat gyártott, de már leálltak vele. Az LG is egész jó tv-ket és telefonokat gyárt, de én valamiért nem szeretem azt a márkát. Nem tudnám megmondani, hogy miért. Laptopban a Lenovo, Samsung, Toshiba. A Fujitsu is jó minőségű laptopokat gyárt. Már nem olyan gagyik, mint anno a Fujitsu Siemensek voltak. Házimozik terén a Pioneer és a Denon amit nagyon jónak tartok. Persze ezeknél is vannak sokkal jobbak. Konzolokról pedig nem tudok nyilatkozni, mivel nem vagyok érintett a témában. Nem igazán hoznak lázba a játékok.
2012. aug. 15. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak:Igaz a Sony árai nem a legjobbak de azért a laptopjai jó tejesítményt nyújtanak bár amit egy 200as sony tud azt egy 120-150es dell is megtudja csinálni.A TVk-ről nem tudok sokat de a Sony abból is jókat gyárt, de már megint azoknak is az árukkal van a baj.Házimozik terén a sony mindent visz.

ui.:Nem sértésnek szántam, ez csak az én véleményem.

2012. aug. 31. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Konzolok: 1.Sony

2.Nintendo

3.Microsoft

Tv-k: 1.Sony

2.Samsung

3.LG

Laptopok: 1.Apple

2.Sony

3.IBM

Telefonok: 1.Apple

2.Samsung

3.SonyEricsson

2012. szept. 1. 00:01
 5/5 anonim válasza:

TV: LG(ár/érték)

Konzol: PC változó hardver. Azon belül amugy AMD

Laptop: Lenovo

Teló: Samsung, Sony

+ Tablet: Asus

2013. nov. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!