IPhone 3G-m van. Most fizettem elő rá internetet, és egyszerűen ha bekapcsolva hagyom a 3G-t akkor úgy zabálja az akkumlátor mint a fene. Lehet valammit csinálni?
Szinte minden percben lejjebb megy az akku százalék jelző :/ és ha netezek is akkor még gyorsabban... Ha csak az adatforgalmat hagyom bekapcsolva azis meríti ennyire??
köszönöm!
A 3G valóban sokkal gyorsabban lemeríti a telefont, mint a wifi. Nálam is ugyanez volt, és minden más iPhone-nál is.
Az akku élettartama nagyban függ a telefon korától is, újonnan mindig jobban bírja. Ha 3G-ről van szó, az nyilván több éves készülék, úgyhogy ezért is a gyors merülés.
Szerintem kapcsold ki a Helymeghatározás funkciót, mivel az az, ami igazán lemeríti az akkut: bárhová mész, folyamatosan frissíti a netről a tartózkodási helyedet. Én ezt kikapcsolva szoktam tartani.
Igen sajnos ez nagy probléma. A 3G elég régi telefon már és az akksija valószínűleg tropa. Nem tudom mennyire éri meg kicseréltetni benne mert maga a telefon sem ér már sajnos sokat.
Amit tenni tudsz az az hogy amikor nem használod akkor kikapcsolod a 3G-t, és esetleg a teljes adatforgalmat.
Ha jailbreakelve van akkor a cydiából letöltheted a Battsaver nevű progit ami ezt megteszi neked automatikusan.
Elvileg ha nem 3G vél használod akkor tovább kell bírja, de szerintem az akksija már elég kész lehet és nem nagyon fogod észre venni.
Lényegesen lassabb.
eBayen MEGBÍZHATÖ (ez elég fontos) eladótól már tudsz rendelni kb 2000-2500-ért EREDETI akkut hozzá.
Én Machez rendeltem így jóval olcsóbb volt és tényleg vagy eredeti vagy baromi jó utángyártott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!