Ha nincs térerőm vagy bekapcsolva a telefonom, nem kapok értesítőt, ha valaki keresett, miért?
Figyelt kérdés
Kb. 1.5 évig működött, aztán egyáltalán nem, pedig nem állítottam el semmit. Nokia C6-00-m van és a hívás utáni értesítés be van kapcsolva.
Miért lehet ez? Mit kell átállítanom?
2012. máj. 28. 12:15
1/9 anonim válasza:
Elég fura hogy eddig működött ugyanis nem tudnak felhívni ha nincs bekapcsolva a telefonod csak próbálkoznak de a mobiltorony nyilván nem fogja kapcsolni a hívást neked csak elutasítja. Csak az SMS-t tárolják egy bizonyos ideig.
2/9 A kérdező kommentje:
Pedig a családban mindenkinek működik.
Itt vidéken gyakran előfordul a térerő-ingadozás és eddig mindig kaptam az sms-eket, hogy nem fogadott hívásom volt és ez így most elég kellemetlen.
2012. máj. 28. 12:55
3/9 anonim válasza:
Szolgáltatód?
Ha T-mobilos vagy akkor lépj be a my t-mobileba és kapcsold be a hívásértesítőt. Vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot és ott kapcsoltasd be.
Ha más szolgáltatóhoz tartozol nézd át a honlapjukat és/vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot.
4/9 A kérdező kommentje:
T-mobilos vagyok
Beléptem, megnéztem. Ott olyan van, hogy hívásértesítések tiltása és az nekem nem aktív, elvileg akkor működnie kellene, nem?
2012. máj. 28. 13:16
5/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Előfizetéses vagy ahogy látom. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezz rá.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben, majd megpróbálom, csak azt hittem egyedül is meg tudom oldani.
2012. máj. 28. 15:23
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. máj. 28. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!