32/35 anonim válasza:
Én samsungot választom .. Samsung galaxy s5 : 200.000ft és vízáló ,16 megapixeles kamera , 4 magos ,1920x1080 képpont ami fantasztikus szerintem , ujlenyomatolvasó...
iPhone 5s :230.000ft...8 megapixeles kamera ,2 magos , 1136x640 képpont , ujlenyomatos ...
Én azért választom a samsungot mert az 100 jobb mint az iPhone ...azért durva hogy sokkal drágább az apple és mégis milyen gagyii!! És különben is aki azt mondja hogy apple az nem ért a telefonokhoz ..
34/35 anonim válasza:
1:apple kihozza 2 magból a 4 magot
2:igaz,nem vízálló,és még a kijelzője se olyan jó mint az S5-é,de annyira nem szembetűnő-túlszaturált az S5
3:uJjlenyomat olvasója sokkal szarabb a Samué!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!