11/35 anonim válasza:
csakis iPhone. Egyszer az életemet is megmentette. Beestem a zúgó folyóba és utánam ugrott, kihúzott, a parton mesterségesen lélegeztetett. Aztán felmentünk a lakásomra és lágy zene mellett szeretkeztünk hajnalig.
Azóta sem nézek más telefonra... :D
12/35 bp1985 válasza:
Tökmindegy, mert az Apple is Samsung...
13/35 anonim válasza:
Samsung!! Csak ajánlani tudom!!
15/35 Multigod97 válasza:
bp1985: az apple mért samsung? az hogy a samsung gyátrjai az egyes részeit, az nem jelenti azt hogy samung..
16/35 Multigod97 válasza:
ui.: én az apple-t választanám
17/35 anonim válasza:
Apple! Egy iPhone 4 felhasználó :D
18/35 anonim válasza:
Szerintem mind a kettõ jó telefon.Viszont,az Apple termékek szebbek de egyhangúak, a Samsungok viszont kinézetre érdekesebbek,ugyanakkor nincs olyan szép kidolgozásuk,persze néhánnyal ellentétben.Mert ugye a SG-S3 jól sikerült az biztos.A tudásukra meg csak annyit lehet mondani,hogy mind a két kategóriában vannak elképesztõ jó termékek.Ugye az Apple mindig is többre volt értékelve mint a Samsung,mert azt lehet mondani,hogy minden ternékük lenyügõzõ.De amint észre vehettük a Samsung is belehúzott a dolgokba és egyre jobb és jobb telefonokat ,laptopokat és tableteket ad ki.Személy szerint nekem egyformák,mind a kettõt kiválónak tarom.Nem vagyok Apple FAN de egy iPhone-t szivesebben tartok a kezemben ,mint egy SG-Mini-t.De azt még hozzá tenném,hogy az Apple még olyat nem dobott piacra mint a Samsung,mert ugye a Samsung Galaxy S3 a világ legokosabb telefonja(eddig),tehát ha így vesszük most a Samsung a jobb,de ha a tableteket nézzük,akkor meg az iPed simán lehadja a SG-tableteket.Tehát mind a kettõ valamiben lehadja a másikat.Szerintem nem lehet külömséget tenni.Mind kettõ nagyon jó szerintem.Aztán döntse el mindenki ,hogy az õ szivéhez melyik áll közelebb.
20/35 bp1985 válasza:
az apple mért samsung?
Mert a lényeg a telefonba samsung, mivel az Apple még egy processzort sem képes gyártani. A kijelző sem az övéké, magyarán ami abból Apple, az az sw, és kész. Megnézném azt a telefont, amit az Apple egyedül gyárt. Bár akkor már a 3g sem jött volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!