Apple vagy Samsung?

Figyelt kérdés

2012. szept. 5. 18:58
1 2 3 4
 21/35 Multigod97 ***** válasza:
Ez olyan, mintha, a azt mondanád, hogy a samsung olyan szar, hogy nincsen péksége, pedig a fornettinek minden sarkon van. Az apple hardvert is tervez (pl.: processorok az i-eszközökbe), de semmiképpen nem gyár. Ők összeállítják a dolgokat és leadnak a samsungnak egy megredndelés, és a samsung legyártja
2012. szept. 8. 13:25
 22/35 anonim válasza:
17%
Mit vagytok úgy oda az iPhone-ért? Nem valami jó telefon... Amúgy szerintem Samsung vagy HTC!
2012. szept. 9. 17:23
 23/35 bp1985 ***** válasza:
61%
es, egy samu mégse 86 cég termékéből van összerakva, mint az ájfon. Az Apple-n kívül mindenki tud telefont gyártani.
2012. szept. 9. 19:52
 24/35 anonim ***** válasza:
Légyszi sorolj fel nekem huszat a 86-ból :D
2012. okt. 21. 19:07
 25/35 bp1985 ***** válasza:
Kijelző, cpu, wifi, térkép, burkolat, akksi. A 86-ot meg irónikusan írtam, de látom nem érted.
2012. okt. 21. 19:36
 26/35 Multigod97 ***** válasza:
A Samsungba ki csinálja a térképet?
2012. okt. 22. 09:47
 27/35 Multigod97 ***** válasza:
Te veled az a nagy baj, hogy te ilyen elvakult apple-hater vagy, meg még az is, hogy minnél nagyobb annál jobb elven mész, tehát az iPhone-ok sokkal szarabbak, mint a Galaxy-k mert kisebb a képernyőjük, meg most ez is, hogy minnél nagyobb egy cég annál jobb.. Szerinted az apple nem tudna csinálni gyárakat?
2012. okt. 22. 09:49
 28/35 anonim ***** válasza:
28%

"Szerinted az apple nem tudna csinálni gyárakat?"

Nem tudna csinálni. Az a pártízmillió eladott ifan cucc nem tart el 1-1 kijelző, processzor és egyéb gyárat.

Nem sanyi bá' sarki kisműhelyéről beszélünk, hanem milliárdos technológiákról, ami nem sok vállalatnak van meg a világon. A Samsung jelenleg közöttük van, az apple-el ellentétben.

Az a baj az iFanokkal, hogy annyira át van már mosva az agyuk, hogy csak az i csak az i azon kívül minden egy fos, hogy egyenesen személyes sértésnek veszik, ha szembesülnek azzal, hogy más is létezik a világon, és a szeretett imádott terméknél van jobb is. Nem ritkán harmadannyiért...

2012. okt. 22. 11:01
 29/35 Multigod97 ***** válasza:
68%
najó, ez már tényleg röhejes. én is fan vagyok, de akikről ti azt mondjátok hogy át van mosva az agyük, ugyanazok vagytok ti, csk forditva :S
2012. okt. 22. 13:06
 30/35 anonim ***** válasza:

Hihetetlen milyen elvakult buta emberek vannak.

Multigod,a DMV army erősen épül:)

A kerdéshez:

Melyik telefon éri meg jobban?-iphone.hogy miért?jobb kidolgozás,optimalizálás,nincs akadás jobb támogatás(iphone 4 2010-ben jött ki,a samsung galaxy s-el egyidőben.az i4 még az ios7-et is megkapta,tehát 2014 szeptemberéig támogatott,a sgs meg talán ha volt 2 évet támogatva.egyértelmű hogy apple.

Az android egy agyontákolr fos rendszer,ami a hackelésről és arról szól,hogyan lopjunk az appletől.

UGYANIS AZ APPLE MUTATTA BE AZ ELSŐ,MŰKÖDŐ,MEGBÍZHATÓ OKOSTELEFONT 2007-ben,-->a többi gyártó mind koppint(érintőképernyősök)

2014. jún. 22. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!